9 slaapzaalruimte-verfraaiing Hacks

Denk aan de slaapzaalruimte als een ideaal leeg canvas voor het testen van een jonge ontwerpgevoeligheid. Het is vrij democratisch omdat iedereen exact dezelfde grondstoffen krijgt, en het kan bevrijden om karakter zonder duurzaamheid te communiceren. Hier zijn snelle, goedkope methoden om een ​​gebied te personaliseren en een kenmerkende look uit te schakelen (en de op korte termijn slaapzaalruimte te inspecteren in deze video in deze video van de Joel Bray van H&H en Jennifer Koper).

Laten we beginnen met het bed – het is het middelpunt van de kamer, dus train niet voor saai. Hier werd het malm hoofdeinde van IKEA verstrekt de sterrenbehandeling door blogschrijver Sugar & Fabric met een panel van metalen lijmvinyl dat daarna afpakt.

Bron: suiker en doek

Deze prachtige gelovige wandtapijten duiken op rond Pinterest, evenals ze de grafische punch van kunstwerken inpakken, maar ook dubbel als een worp, sprei, naast een feest of stranddeken, allemaal voor minder dan $ 60. Deze veelzijdige boho -essentiële zal een saaie muur opdrijven of een lelijk hoofdeinde vermommen.

Bron: Metropolitan Outfitters

Producten: Prachtig gelovige Vehari Medallion Tapestry, $ 60

Iedereen begrijpt dat nagelgaten een enorme nee-nee zijn in slaapzalen. Wardrobe -gebied is ook een premium, dus het is logisch om hoeden in een kunstinstallatie te veranderen, in plaats van ze op een hoge plank te proppen die een gedoe is om toegang te krijgen. Dit concept van Dormify maakt gebruik van verwijder haken die geen wandoppervlakken beschadigen.

Bron: Dormificeren

Over muren gesproken, staat een vorige bewoner heeft de jouwe in minder dan mooie staat verlaten. Tsk. Nou, nix de zure druiven ten gunste van een eenvoudige camo-concetti-behandeling die het hele jaar door vreugdevol en leuk is. Alles wat nodig is om deze muur te maken van Beci Orpin’s boek Discover en Keep: Paper zowel Build en Blu-Tack. Het wordt niet veel eenvoudiger.

Bron: Wij zijn Scout

Geo -vormen blijven een hot topic. Dit beeldscherm van de Caldwell -baan doodt twee vogels met één steen: het zorgt ervoor dat een gebied persoonlijk aanvoelt, evenals verdubbelt als muurkunst. Bronze mode -sieradenkoord en stretchy touw werden gebruikt in plaats van garen, dus het lijkt op draad. (Volledige openbaarmaking: deze taak heeft nagels nodig, dus breng het aan op een prikbord in plaats van op een muur.)

Bron: het Caldwell -project

Ja, dat is een hula -hoepel. Als er geen bulletin-bord in zicht is, maak dan een centraal punt over uw bureau met behulp van een koperen spray-geschilderde hula, lint en kaartenframes. Ontvang de stapsgewijze stap van Brit + Co.

Bron: Brit + Co.

Nu naar het enige product dat echt een slaapzaal zal transformeren: verwijderbare vinyl behang. Eén high-impact-functiemuur kan in minuten worden geplaatst totdat het tijd is voor de nieuwe huurder om hun stempel te drukken, en dat u volgend jaar weer fris kunt beginnen.

Bron: Marlow Wallpaper, jagen op papier

Schappen ruggen, ladebodems, wastafels, airconditioningseenheden…. Dit spul kan alles behoorlijk opdrijven – zorg ervoor dat je het op een schoon, glad oppervlak gebruikt.

Bron: Speckle Wallpaper, Chasing Paper

Begrijpt u dat afschuwelijke mini-fridge vastzit onder uw bureau? Boom. onmiddellijke verklaring.Bron: Aantrekkelijk hexy wallpaper, jagen op papier

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *