Vraag het aan een ontwerper: HULLEN A HOLLEDIGE RUIMTE

V. Mijn huishoudelijke ruimte is een leeg canvas en ik weet niet zeker waar ik moet beginnen. Ik heb een sectionele bank, maar dat is ongeveer alles. Ik zou uw concepten voor kleuren en andere meubelstukken verwelkomen, plus waar ze te loceren kunnen worden. Zoals je kunt zien, vereiste ik hulp!

– R.I., via e -mail (om uw eigen vraag in te dienen, zie onze Ask A Designer ™ -pagina.)

A. Wat een fantastisch startpunt! Je hebt hier een aantal geweldige aspecten om mee te werken: de vloer, mantel, bank en luiken zijn allemaal neutraal en kunnen in verschillende esthetische richtingen gaan. Kijk voor inspiratie naar de hedendaagse maar comfortabele leefruimte van het probleem van Februari 2010 van H&H – het is een van mijn favorieten.

Ik geloof dat je muurkleur perfect is; Je hebt een fris gekozen, maar warm wit. Dus ik zou beginnen met het veranderen van de open haard in een sterker brandpunt. Schilder eerst de mantel een medium grijs, zoals maandagochtend (C2-489) door C2-verf. Om vervolgens de WOW -factor te versterken, zet je Bianco Carrara Marble Tile (getoond) rond het inzetstuk in een visgraatmozaïek – het is een traditioneel patroon waar je niet van wordt uitgeput.

Scheur uw sectionele op door deze te lagen met kussens in een stijlvolle zigzagprint. De flatiron kussens van Tonic Living (getoond) in contrasterend grijs en kalk zullen een levendige kleurtrook toevoegen.

Om symmetrie te produceren, locatie een buffet zoals Dumont van West Elm (getoond) aan elke kant van je open haard. Ik hou van precies hoe het gelakte witte oppervlak en contrasterende pecannoten-gekleurde benen hen een midden-eeuwse moderne sfeer bieden. Zet uw televisie op de console op de beste (en stuwkoorden en elektronica achter de deuren).

Het bronzen oppervlak van de Echelon -salontafel van Crate & Barrel (getoond) pakt de rijke tonen op in je prachtige hardhouten vloer, waardoor warmte in de kamer wordt gebracht, en het biedt een lagere plank voor het tonen van stapels boeken en andere decoratieve items .

Ten slotte, voor een luxe kleurdosis, het instellen van een paar groenblauw chenille-beklede fauteuils tegenover de bank. Op slechts 30 ″ breed zal de Cumberland -stoel van Bernhardt (getoond) u zelfs in staat stellen om een ​​kleine bijzettafel ertussen te loceren.

Zie nog veel meer vraag een designer -reacties. Stuur plus je eigen vraag in, met aanwijzingen van onze Ask A Designer ™ -pagina.

1. Bianco Carrara Tile, Ciot. 2. Cumberland -voorzitter, Bernhardt. 3. Dumont Buffet, West Elm. 4. Flatiron kussens, tonic wonen. 5. Echelon salontafel, krat en vat.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *