Celine Dion geeft een lijst van kleurrijk Paris Mansion voor $ 9,5 miljoen

2016 is misschien een moeilijk jaar geweest voor Celine Dion – ze verloor zowel haar partner als broer binnen dezelfde week – maar we hopen zeker jaar. Het lijkt erop dat ze een aantal grote veranderingen aanbrengt, beginnend met haar nieuwe rol op de stem, en het lossen van een privé -herenhuis in de exclusieve vakantiehuis Montmorency -buurt van Parijs.

Het eclectisch ingerichte herenhuis heeft vermeld voor $ 9,5 miljoen (€ 9 miljoen) en beschikt over meer dan vijf slaapkamers, meer dan vijf badkamers, een thuistheater, rode wijnkelder, spa/fitnessgebied en een lift om door het vier verdiepingen tellende huis te helpen navigeren. Klik door om de dynamische ruimte te zien!

“Happy” is waarschijnlijk de beste manier om Celine’s 8.000 vierkante voet residentie te beschrijven, waar een verzameling kunstwerken de muren kleedt, en onwaarschijnlijke kleuren werken samen om de ruimte op te fleuren.

De woonkamer is ruim en wordt compleet geleverd met een open haard en vloer-tot-plafond ramen die een helder en gastvrij gevoel bieden.

Een nis die grenst aan de woonkamer herbergt een dubbelhoogte bibliotheek met vloer-tot-plafond boekenplanken en een glazen plafond.

Grote werken van dynamische kunst Grace the Walls of the Stairs en Gangen, die een kunstgalerij -sfeer afgeven.

Doorgaan met het kleurrijke schema van het huis, is de slaapkamer met een paarse thema helder en luchtig.

De logeerkamer heeft echter een gezelliger gevoel met warme houten tonen.

Een gedempte gele muur injecteert de broodnodige levensduur in een anders grijze slaapkamer.

Gekleed in mozaïektegels, dit spa-achtige toilet wordt compleet geleverd met een soak-bub en sauna geschilderd in de kleuren van watermeloen.

Vintage meubels en een muur vol boeken creëren een wetenschappelijke sfeer op kantoor.

Een groot dek wordt kaal gehouden en laat de ontzettend aangelegde tuin centraal staan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *