• Uncategorized
  • 0

Ontspannen Georgia Mansion

Als ik aan Georgia denk, komen een aantal dingen in me op. Nee, niet de echte huisvrouwen van Atlanta of ontwikkelende vrouwen! Meestal wenden mijn gedachten zich tot royale veranda’s met uitzicht op weelderig groen, gracieuze en vriendelijke zuidelijke gastvrijheid en ongewenst maar klassieke architectuur. Op het eerste gezicht ziet dit huis met een zes slaapkamers miljoenen dollars net ten noorden van Atlanta eruit als een formeel landgoed in Europese stijl. Maar het interieur, gemaakt door de gevierde Georgia-ontwerper Suzanne Kasler, heeft een toevallige maar georfisticeerd gevoel dat passend lijkt voor het Amerikaanse zuiden.

Het is duidelijk dat er voldoende parkeerplaats voor grote feesten is voor grote feesten – die, als je een huis als dit had, een vereist en frequent iets lijkt om te doen.

De onafgemaakte houten balken zorgen ervoor dat de Franse landelijke keuken warm en ontspannen aanvoelen. Ik hou vooral van hoe er genoeg ruimte is voor een eettafel – ideaal voor informele familiemaaltijden of het voorbereiden van eten voor het avondeten.

Er zijn zes volledige metselwerk open haarden in het huis, waaronder een in de eetkamer.

En hier zou ik al mijn tijd doorbrengen, loungen met een puntige limonade. Gelukzaligheid!

Neem voor nog veel meer informatie over het huis contact op met Beacham & Company Realtors.

Fotocredits: 1-6. Beacham & Company Realtors

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *