Automated tagging Heaven

Vanmiddag kwam ik misschien een van de meest nuttige stukjes software ooit tegen! De recente blogpost van een partner verwees naar “Jaikoz” – een editor van een audiobelikel met een verschil.

In deze dagen van iPods zijn coverstroom en media zijn veel essentieeler dan ooit om je muziek allemaal correct en compleet te hebben met albumartwerk, maar het is een hatelijke taak, zelfs met normale tagging -software om te helpen. Maar de Jaikoz -aas is de manier waarop het automatisch doet, het identificeren van muziek, zelfs zonder bestaande labels.

“Jaikoz gebruikt MusicBrainz, een online database van meer dan 6 miljoen nummers. Tal van deze nummers hebben ook een akoestische ID aangeboden door Musicip, waardoor een nummer kan worden geïdentificeerd door de eigenlijke muziek, zodat het een match kan doen, zelfs als je geen metadata hebt! Deze functie houdt in dat Jaikoz je de flexibiliteit geeft om je nummers op te zoeken door zowel de akoestische ID als de metadata die Jaikoz een zeer nauwkeurig hulpmiddel maken. Maar geen enkel identificatiesysteem is 100% nauwkeurig, dus we hebben het zo snel en gemakkelijk mogelijk gemaakt om uw gegevens ook handmatig te bewerken met behulp van een handige spreadsheetweergave, met tal van autoformatfuncties. ”

Jaikoz ondersteunt tagging van MP3, MP4, M4A, M4P-, FLAC- en OGGVORBIS -bestanden. Het beste van alle Jaikoz is beschikbaar voor Windows XP/Vista, Mac OS X en Linux en er is een volledig gratis proefperiode beschikbaar (£ 15 om te kopen) …

www.jthink.net/jaikoz: [Bedankt Andy]

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of abonneer u op onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs via e -mail laten bezorgen, rechtstreeks naar uw inbox elke dag

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *