Review: Inateck BH1000 – Value Bluetooth -hoofdtelefoon voor een actieve manier van leven

eerder dit jaar bekende ik mijn hoofdtelefoonfetisj toen ik overstapte naar Wireless Bluetooth.

Er is geen onderschatting van de flexibiliteit van draden die Bluetooth met zich meebrengt, dus we waren graag een nieuwe set om uit te proberen van Inateck

De BH1000’s zijn verkrijgbaar in hun eigen bit Zip-Up Pouch en er zijn twee maten siliciumoorfoto’s opgenomen in de doos (S/M en M/L) om een ​​geweldige vorm in je oren te garanderen.

Er is een micro USB-kabeltelevisie ingesloten voor de ingebouwde oplaadbare lithium-ionbatterij die tot 8 uur speeltijd (200 uur standby) biedt van een lading van 3 uur.

De hele configuratie is een lichte 118 g en magneten houden de twee oordoppen bij elkaar en vormen een cirkel om je nek om te voorkomen dat ze wegglippen wanneer ze niet in gebruik zijn. De ‘zweetbestendige’ headset heeft een IPX4 -rating, waardoor het perfect is voor de sportschool, rennen, rijden, dansen, reizen of welke soort dan ook of training die je leuk vindt. Van het programma werken ze ook prima om stil te zitten (PHEW).

Inateck-status De Bluetooth v4.1-chipset (CSR8645) is compatibel met 99% van Bluetooth-compatibele telefoons, tablets en andere apparaten. Ik heb ze geprobeerd op een reeks hardware, waaronder mijn MacBook, evenals iPhone, evenals hun volume- en transportbedieningen (houd volumeknoppen voor het volgende/vorige nummer) goed gewerkt.

Ik evalueerde de variëteit van mijn iPhone en ontdekte dat ik de ruimte ernaast in zou kunnen gaan, met de deur gesloten, ongeveer 10 meter afstand en nog steeds muziek streamt zonder dat het uiteenviel. Uitstekend.

Ze gaan veel luid en er is een ontwikkeld in APT-X-circuit (als uw gadget de standaard ondersteunt) en er is een microfoon die werkt met iOS en Android ook voor telefoongesprekken.

Hoewel ze niet de diepe bas van veel duurdere draadloze hoofdtelefoon hebben, ontdekte ik het geluid van de BH1000 die perfect is voor relaxte muziek luisteren en ze zijn bijzonder geweldig om zowel naar podcasts als audioboeken te luisteren als ze niet Breek de bank als u ze in de trein of in de sportschool achterlaat. Aangeboden van Amazon.

206 beoordelingen

Inateck Bluetooth 4.1 Hoofdtelefoon Sport met APT-X lopende Bluetooth-headset, stereo in-ear hoofdtelefoon met microfoon

aankoop op Amazon

inateck.com: beschikbaar bij Amazon

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Laatste update op 2021-10-04 / Affiliate links / foto’s van Amazon Product Marketing API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *