• Uncategorized
  • 0

Beste vakantiewoningen: ingangen en gangen die WOW

overgangsruimtes meestal niet de eerste plaats zijn waar we denken aan te decoreren tijdens de vakantie, maar het zijn gemakkelijke plaatsen om met vreugdevolle charme te worden ingedrukt.

Deze inzending, bij een conventioneel Quebecois Chalet dat eigendom is van fotograaf Monic Richard, brengt maximaal land charme. Een klassieke krans speelt prachtig met rustieke houten muren, terwijl hits van plaid – op de geschenken, gooi en zelfs de rode en zwart geïnspecteerde jas – kleur en plezier toevoegen. Een gestreepte vloerkleed gelaagd over stenen vloeren geeft een mod, patroon-op-patroon look.

Fotograaf: Monic Richard

Bron: Maison et demeure november 2013 nummer

Overe pinecones, magnolia -bladeren en mooie witte bloemen produceren een glamour -update over de Trade slinger. Deze klassieke verfraaiing verhuizing is gelegd tegen Herringbone houten vloeren en frisse witte muren en voelt op maat gemaakt en luxe.

Fotograaf: Angus Fergusson

Bron: Huis en thuis nummer 2014

Designer: Betty Theodoropoulos

Voeg voor een heel vreugdevolle look ontwerpen toe op onvoorziene plaatsen – zoals deze gang. Een Glam DIY Advent -kalender is een trendy toevoeging aan een hardwerkende overgangsruimte, en het is een leuke traditie voor de kinderen. Het maken van je eigen adventkalender is eenvoudig: lijm gewoon lint aan een stuk karton, nummer kleine tassen en klem naar het lint met kleine wasknijpers en vul vervolgens met traktaties.

Fotograaf: Monic Richard

Bron: Huis en huis november 2012 nummer

Ontwerper: Nicola Marc

In dit met licht gevulde hoekje bij het Toronto-huis van de ontwerper Betty Theodoropoulos geeft grafische geometrische vloertegel een moderne draai aan klassieke vakantiedecoratie. Geschenkwikkeling is beperkt tot een palet van groen, wit en goud en pakt de weelderige tinten van de papierwhites en pintgrote pot evergreens op.

Fotograaf: Angus Fergusson

Bron: Huis en thuis nummer 2014

Designer: Betty Theodoropoulos

De charme van dit terras komt van het contrast tussen de rustieke consoletafel en de frisse witte muren van het huis en mod zwarte raamkozijnen. De langbenige tafel heeft moderne neigingen, maar voelt doelbewust ongedaan gemaakt in combinatie met een houten mand met brandhout.

Fotograaf: Donna Griffith

Bron: Huis en thuis nummer 2014

In het landhuis van Sarah Richardon is Classic het trefwoord. De rijke rode deur zet de toon en het textiel in deze ruime voorzaal pakken erop, van de Paisley-gordijnen tot het met schandis geïnspireerde vloerkleed tot het gestreepte dekselkussen. Het plafond en de muren met panelen dragen bij aan het conventionele gevoel, net als niet -overeenkomende meubels, die de ruimte een organische, verzamelde sfeer geeft.

Fotograaf: Michael Graydon

Bron: Huis en huis november 2010 nummer

Designer: Sarah Richardson

Ontwerper Ingrid Oomen benaderde haar eigen huis met een reservehand verfraai. Haar inzending is meestal onopgesmukt, behalve een gemakkelijke slinger gemaakt van twijgen en glanzende kerstballen. Overhead, hanglampen in schoolgebouw-stijl voelen ornament-achtig aan, terwijl een gemakkelijk verkleurd glazen raam een ​​knipoog is naar de geschiedenis van het huis.

Fotograaf: Donna Griffith

Bron: Huis en huis november 2012 nummer

Designer: Ingrid Oomen

Versier je trap met een buxus -slinger, pinecones en kleinere plannen voor een vreugdevolle look die nog steeds Mod aanvoeltErn. Het essentieel voor het toevoegen van vers groen aan uw vakantieontwerp is overvloed (schraal slingers zien er een beetje triest uit) en timing (verse boughs zullen de hele maand niet duren, dus voeg ze niet toe aan uw ruimte totdat u van plan bent te entertainen) .

Fotograaf: Ashley Capp

Bron: Huis en thuis nummer 2013

Ontwerper: Lynda Felton

Het hangen van een krans bovenop een spiegel is een van de kenmerkende bewegingen van designer Grace Castaneda. In haar Creemore, Ont. Land thuis, de krans is gemaakt van witte viltstokjes die naar sneeuwballen visueel verwijzen, terwijl een luxe lint het hele vignet verheft. Paperwhites zijn een andere klassieke kerstbeweging, terwijl gewei-vormige vachthaken speelse toevoegingen zijn.

Krijg meer vakantie -verfraaiing ideeën.

Fotograaf: Donna Griffith

Bron: Huis en thuis nummer 2013

Designer: Grace Castaneda

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *