KNX Plus Comfort – Wise House System Pictures

Of u nu op zoek bent naar motivatie voor uw eigen huisautomatiseringsconfiguratie of gewoon een dromer, we houden ervan om een ​​kijkje te nemen in geweldige Wise House -installaties. Deze beschikt over een Londense huis met een aangepaste KNX en comfortsysteem geïnstalleerd door het beheren van FREAX van Woking …

Cytech’s Comfort Safety and Security System interactie met een nieuw KNX heel huisgewijs huissysteem van Woking-gebaseerde beheren FEAX wordt aangetoond in een gerenoveerd huis in West-Londen. Een belangrijke functie wordt gespeeld door de KNX UCM -interface van Cytech waarmee alarmsensoren kunnen worden gevisualiseerd op KNX -touchscreens.

“Het alarmsysteem moet op zichzelf staan, maar door gebruik te maken van de Cytech KNX UCM kunnen we het alarm in onze installatie brengen, evenals een holistische stijl die de thuis-eigenaar vervolgens een veel hoger niveau van beheer en gemak biedt”, zegt Beheer Freax MD Carlton Reed.

Het gerenoveerde huis in een wijs Londense gebied bevindt zich op vier verdiepingen, waaronder een kelder georganiseerd als een vrijetijdsruimte of nuttige sportschool. Het heeft vier slaapkamers en drie badkamers met een begane grond en keukenruimte.

Keuken/ontbijtbar

Carlton Reed voegt eraan toe: “We kunnen opmerkingen maken van de alarmsensor, bijvoorbeeld een venster neemt contact op om ervoor te zorgen dat we vervolgens de huiseigenaar kunnen vertellen welke ramen open zijn gelaten toen ze het huis verlaten.” Het comfortalarm kan worden gecontacteerd door alleen een knop aan te raken bij de voordeur. De huisbewoner kan niet alleen elk licht uitschakelen, de verwarming naar stand -by zetten, maar ook het alarm instellen.

Controle freeAx beheren kamer

In de hal kan het nieuw geïntroduceerde comfort KPO6-ontwerper op gemonteerde toetsenbord worden gemonteerd samen met andere KNX-schakelaars in exact hetzelfde multigang-frame (zie onderstaande afbeelding).

KNX Expert beheren FEAX werkt zowel in Londen als in Surrey. Naast KNX heeft Cytech’s Comfort Intelligent House-systeem interfaces met smart-house (dupline) door Carlo Gavazzi, CBU’s door Schneider, Philips Dynalite, Zwave, Lutron, Velbus en Rako.

www.cytech.biz: www.Controlfreax.co.uk

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *