• Uncategorized
  • 0

Montreal Style Discovers

Vorige week heb ik de Sidim (Salon Worldwide Du Style Intérieur de Montréal) stijlshow bezocht en ik ontdekte een paar edelstenen:

1. Uit Duroy komt vinylvloeren dat ik zweer, lijkt zo veel op echte plankvloeren dat ik voor de gek was gehouden. Ze hebben zelfs de nieuwe grijze eikenkleur waar we van houden.

2. Bij Dismo Worldwide zag ik de nieuwe Totooto -stoel in krijtkleuren, waaronder deze heldere citron.

3. Ik ontdekte een uitstekend scherm van nieuwe Kohler -gootstenen bij Thalassa Domicile. Mijn voorkeur was de geschrobde koperen gootsteen, perfect voor een poederruimte uitgevoerd in een exotische stijl. Het heet Kamala.

4. Er waren fascinerende glazen douchekraampjes met deuren die over schuiven in plaats van op een scharnier te openen. Het volgsysteem was zowel soepel als ingeschakeld voor verschillende vormen en configuraties van kraampjes. Het bedrijf heette Kinetik. Ga naar Fleurco om meer te zien.

5. Voor de keuken waren er Spigot -kranen, of “potvullers”, in het nieuwste olie -geschrobde bronzen oppervlak dat ik nog niet eerder had gezien, van Moen. We zijn net uitzoeken van de keuken in het showhouse dat we bouwen ter ondersteuning van de Princess Margaret Hospital Foundation. De stijl van het huis van dit jaar is “moderne boerderij” en ik zie deze tik perfect werken samen met de bijpassende gootsteenkraan en spuiter.

6. Heb je gehoord over Fatboy? Deze enorme vierkante, platte kussens zijn licht als een veer en kunnen worden gevormd om je lichaam te vormen, waardoor uitstekende ondersteuning en comfort worden uitgeroeid. Het is het oude idee van de zitzak met behulp van hedendaagse technologie.

Hier ontspannen ik met Kirby Miller van HH Media en de twee “Fat Boys” Denis Dumas evenals Michel Abitbol. Ik zal deze stoelen niet snel in mijn leefruimte plaatsen, maar ik zie ze misschien in een slaapzaal, een speelkamer, een kinderkamer of een allereerste appartement.

7. Dit volgsysteem voor het hangen van kunst is zowel discreet als eigentijds. Het bedrijf wordt als hangend genoemd, evenals ze brengen veel stijlen, variërend van eenvoudige, industrieel ogende systemen tot meer verfijnde residentiële syles in veel verschillende afwerkingen.

8. Deze aantrekkelijke gestoffeerde stoel is van het DIB-ontwerp van Montreal. Ze hebben deze traditionele getufte slipperstoel op een prachtige gulle schaal, evenals hun verzekeringsclaim op roem is een eenvoudige eetkamerstoel in de stijl krachtig.

9. Ten slotte werd ik beïnvloed door de ideeënruimte tijdens de show van dit jaar. Het “kanohuis” genoemd, het werd ontworpen door Canühome om eruit te zien als een omgekeerde kano met mooie blonde houten ribben die de afgeronde daklijn ontwikkelen.

Binnen was een totale “huis” met een keuken, eethoek, uitstekende ruimte en een slaapkamer met stapelbare wasapparatuur en ophangende garderobe en opslag. Van het programma wat werd gemaakt van duurzame materialen, evenals het hele huis was eco, draagbaar, converteerbaar, kosteneffectief en energie-efficiënt.

De keuken was uitstekend, ontworpen en ontwikkeld door AYA -keukens en baden.

Zie Canühome om meer over het huis te controleren.

Het was geen enorme show, maar er waren een aantal uitstekende vondsten, en de beste van allemaal, ik zou de hele show over een paar uur kunnen lopen
En mijn voeten doodden me niet aan het einde!

Ik heb een paar keuken ontdekt voor mijn pagina in Home & Home Magazine. Het draait allemaal om mijn enthousiasme – keukenontwerp.
Zoek het in het septembernummer, te koop op 4 augustus.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *