• Uncategorized
  • 0

Veebeam streamt HD naar uw tv

gesponsorde post De Times heeft onlangs een nieuwe IP -tv -streamer beoordeeld – de Veebeam – die zojuist beschikbaar is gesteld in het VK. Sluit eenvoudig de USB -dongle aan op uw computer om de inhoud ervan op uw televisie te laten stralen. Het werkt met Windows 7, Vista, XP plus Mac OSX en het is ontworpen om alles op uw computer draadloos naar uw tv te sturen, inclusief dingen zoals de BBC iPlayer en YouTube.

2011 wordt echt het jaar dat IPTV de mainstream raakt. Meer en meer families willen 4od, de ITV -speler en vele andere diensten naar hun grootste scherm in het huis streamen, in plaats van op hun kleinste te kijken. De VS zien al een aanzienlijk deel van de bevolking die hun satelliet- en kabelservice annuleert en kiezen in plaats daarvan om gewoon te betalen voor de serie waarin ze echt geïnteresseerd zijn via iTunes.

Een van de meest interessante functies van de Veebeam is de mogelijkheid om een ​​film van je laptop naar je tv te sturen, terwijl je nog steeds kunt blijven werken op je laptop, browsen, e -mailen of wat dan ook.

De £ 139 Little Black Box ondersteunt volledige 1080p HD -inhoud voor frisse kleurrijke afbeeldingen en de optische uitvoer kunt u ook 5.1 digitale surroundgeluid verzenden. Als je blij bent met SD -inhoud, is er ook een VeBeam voor £ 99 voor jou.

Dus hoe werkt het systeem in de echte wereld, nou ja, volgens de Times Review-“je kunt de veam niet verslaan voor slanke eenvoud en gebruiksvriendelijkheid”. Bekijk de onderstaande link naar Amazon om de VeBeam te kopen en laat ons weten wat u denkt in de reacties.

Veebeam: koop het nu: stream op je tv

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *