Komend ongedaan maken

Voor het geval iemand zich afvraagt, ben ik erin geslaagd om mijn resolutie van de bed-bed-voor-dag-voor-een-maand na oktober bij te houden. Hootie Hoo. En Burger heeft zijn einde van het koopje behouden en maakt het nog steeds een uur later ongedaan. Ach ja.

Over dingen gesproken die uit elkaar kwamen, realiseerden we ons dat dit weekend vorig jaar ik in onze doucheruimte werd opgesloten om het verdomde ding te vernietigen (in het begin onverklaarbaar zonder schoenen aan, die we niet aanbevelen).

Onze favoriete video’s

Hoewel dat nog steeds de taart aanneemt als mijn veel fysiek intense demontage ooit, begint dit weekend een andere die een even belastende belastingen van onze emoties dreigt te zijn: inpakken. Met onze stap minder dan anderhalve week verwijderd, beginnen we dingen neer te halen, dingen op te lossen en onszelf klaar te maken om te vertrekken. Het is zeker triest (en vermoeiend), vooral gezien het feit dat we al hebben gezien hoe het is om te genieten van onze patio, ga dan van hieruit …

… hierop (na het verkopen van onze patio op de verhuisverkoop gezien het feit dat deze niet past bij de patio van de nieuwe plek).

En natuurlijk helpt het begin van het winterweer zeker dat het er zoveel veel meer deprimerend uitziet. Zucht. We zullen zeker veel meer foto’s posten, omdat we veel meer vooruitgang boeken. Voorlopig wens we ons gewoon geluk – en misschien sherry wat virtuele weefsels. We zijn allebei zo extatisch om op de nieuwe plek te komen, maar het zal absoluut bitterzoet zijn om de deur hiervan te sluiten.

PSST- wil je een update van hoe de patio er ideaal uitzag voordat we verhuisden? Klik hier voor veel chaotische bewegende foto’s, samen met een shot van een zeer trieste patio.

Meer artikelen van Young House Love

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *