SMA Sunny House Manager maximaliseert zelfverbruik voor Solar PV -eigenaren

die de ongebruikte energie exporteren die is gemaakt op binnenlandse PV -systemen voor zonne -energie is een slecht idee. Het huidige tarief in ons gebied is slechts ongeveer £ 0,03 per kWh en sommige landen elimineren de exporttarieven volledig,

Het is veel beter dan om alle ons huisgemaakte energie zelf te gebruiken, evenals goed begrepen Duitse fabrikant SMA heeft een systeem om u dat automatisch te helpen doen. We vroegen een paar zorgen over hun systeem …

De SMA Sunny House Manager lijkt te zijn ontworpen om zelfconsumptie voor huizen met zonne-PV te maximaliseren. Kun je een typisch scenario uitleggen?

De SMA Sunny House Manager is geïnstalleerd in een huishoudelijk huis waar mensen hun zelf geproduceerde PV-energie op de meest kosteneffectieve en intelligente manier willen gebruiken. De Sunny House Manager screent alle energiestromen thuis, bepaalt potentiële kostenbesparingen onmiddellijk en verbetert het gebruik van zonne -energie. Om dit te doen, compileert het en combineert het zowel informatie van het PV -systeem en de gegevens van het gebruik van thuis energie. Sunny House Manager is gekoppeld aan grote huishoudelijke apparaten en optimaliseert de energiestroom tussen alle geschikte tonnen en de aangeboden zonne -energie.

Heeft u zowel batterijopslag als een nieuwe omvormer nodig om huismanager te gebruiken?

Nee, de Sunny House Manager kan ook worden gebruikt zonder batterijopslag en in reeds bestaande PV -systemen met SMA -omvormers.

Kan het systeem externe gegevens gebruiken, zoals weersomstandigheden, voorspellen om de dagen genereren en vooruit te plannen?

Ja, de Sunny House Manager maakt gebruik van een speciaal geoptimaliseerd PV -prognose -algoritme inclusief weersomstandigheden van internet daarvoor.

Home Manager kan speciale apparaten beheren, zoals die van Miele @ Home. Is er ook een methode om oudere ‘domme’ apparaten te beheren?

Ja, oudere apparaten kunnen worden beheerd via de SMA-radiogestuurde stopcontacten die kunnen worden gekocht in een set met de Sunny House Manager.

Welke communicatietechnieken gebruikt House Manager om te communiceren met gadgets in huis?

Het systeem kan Ethernet / Plugwise Radio-Controled Sockets gebruiken via Ethernet-Zigbee en onze eigen SMA-radiogestuurde sockets via Bluetooth.

Hoeveel gadgets / circuits kunnen zowel HM -scherm als beheren en de informatie online worden aangeboden?

Het stroomgebruik kan worden gecontroleerd op maar liefst 23 gadgets met actieve beheren op maar liefst 12. De info wordt op internet aangeboden op onze zonnige / zonnige locaties op de internetportals.

Neemt het systeem beslissingen autonoom of wordt het geprogrammeerd door de huiseigenaar?

Nadat de huiseigenaar de parameters op zijn voorkeuren heeft ingesteld, b.v. Welke keer hij heeft het vaatwasser of het te voltooien wasmachineprogramma nodig, het systeem werkt afzonderlijk en selecteert de geschikte begintijd voor onkostenoptimaliseerd energieverbruik.

Kan House Manager een heel huisautomatiseringssysteem zijn of is het een add-on voor een?

In een wijze huiscontext ligt de focus van SMA op energie -effectiviteit met geautomatiseerd apparaat en opslagbesturing. Bovendien omvat een heel huisautomatiseringssysteem meestal eveneens externe beheren van apparaten en beveiligings-/gezondheidstoepassingen. Het systeem van SMA kan worden geïntegreerd met de andere Wise House -systemen. Ons open interfacebeleid ondersteunt de totale integratie in uitgebreide Wise House System Dashboards.

Kan House Manager worden gemonteerd door de huiseigenaar of moet het professioneel worden geïnstalleerd?

We raden installatie aan door een getraind installatieprogramma. Met een geschikte systeemopstelling is de systeembewerking stabiel en levert het grote energiekostenbesparingen op via de automatische beheer van apparaten en opslagsystemen.

Bedankt dat je met ons hebt gesproken. Wat is de allerbeste plek om meer te ontdekken over huismanager?

Bedankt, je kunt alle informatie, downloads, etc. ontdekken op de website van Sunny House Manager.

www.sma.de: Solar Energy Monitor

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *