BARIX-Quakeguard

Een interessante real-world applicatie voor producten van een van de geautomatiseerde Smart Home-bedrijven van geautomatiseerde Home-Barix.

“Barix -exstreamers spelen een cruciale rol in revolutionaire aardbeving vroege waarschuwing – Barix Technology Ag, een toonaangevende maker van zelfstandige stem, muziek en gegevens over IP -diensten voor commerciële en residentiële toepassingen, is verheugd aan te kondigen dat hun exstreamer -apparaten een cruciale rol spelen in QuakeGuard Aardbeving Vroege waarschuwingssystemen gecreëerd en vervaardigd door Seismic Alerting Systems, Inc., uit Scotts Valley, Californië. In het geval van een aardbeving, kunnen de seismische waarschuwing Quakeguard -systemen maar liefst 6 tot 60 seconden ontwikkelingsbericht leveren voordat de grote tremors staking, waardoor mensen onderdak kunnen zoeken. Het Quakeguard Seismic Alerting-systeem hangt af van de vroege detectie van niet-destructieve, snel bewegende golven die voortkomen uit de oorsprong van een aardbeving. Het Quakeguard -systeem is vanaf februari 2006 in meer dan 30 installaties in Californië geïnstalleerd en het begint te worden beoordeeld in pilootprogramma’s in andere delen van de wereld …

Eenmaal geïnstalleerd in een commercieel of residentieel gebouw, kunnen Quakeguard -systemen hun eigen waarschuwingssignalen genereren en interface met bestaande automatisering, audio- en veiligheidssystemen. De Barix-exstreamer, afhankelijk van zijn betrouwbaarheid, robuuste constructie, hacker-resistent ontwerp en ‘altijd op’ status, is een cruciale component omdat het de directe lijn is van het communiceren van Quakeguard-gegenereerde waarschuwingsberichten via gesloten of grote gebied IP-netwerken naar gedistribueerde geluidssystemen.

De Barix Exstreamer-producten van producten zijn intelligente netwerkgebaseerde mp3-decoders/spelers die moeiteloos digitale audio halen uit een IP-netwerk (10/100 Mbit/s Ethernet), het omzetten in muziek of stem voor het afspelen over gedistribueerde geluidssystemen in zowel residentiële of commerciele applicaties. In commerciële applicaties, zoals arena’s, kantoorgebouwen, congrescentra, Quakeguard en Barix -apparaten zijn volledig compatibel met digitale en/of analoge paging- en communicatiesystemen van toonaangevende producenten zoals Biamp en MediaMatrix.

Een aardbeving produceert vier soorten golven die voortkomen uit zijn epicentrum; P of primaire golven, S of afschuifgolven, L of liefdesgolven en R- of Rayleigh -golven. Een P-wave, niet-destructief en onmerkbaar voor mensen, is een verticale bewegingsgolf die sneller reist en veel eerder kan worden waargenomen, afhankelijk van de afstand van epicentrum, dan destructieve S- en R-golven. De QuakeGuard-technologie detecteert de niet-destructieve P-golven terwijl het andere bronnen van trillingen filteren die kunnen leiden tot valse alarmen. De eliminatie van valse waarschuwingen is het gevolg van de gepatenteerde DSP -algoritmen van Quakeguard die gedetecteerde trillingen filteren om de kenmerkende golfvormen van een seismische gebeurtenis te isoleren die zojuist heeft plaatsgevonden. Afhankelijk van de geologische samenstelling van het terrein en de afstand van het epicentrum van de seismische gebeurtenis, is een waarschuwing van 6 tot 60 seconden mogelijk.

Individuele Quakeguard -systemen die zijn geïnstalleerd in brand- en politiebureaus, ziekenhuizen en zelfs nieuwsorganisaties uitgezonden, kunnen door middel van IP over grote gebieden worden genetwerkt. Deze systemen communiceren wanneer P-golven worden gedetecteerd om de ontwikkeling van de dreigende sterkere schokgolven te leveren. P-golven die worden gedetecteerd in San Jose, Californië, zouden bijvoorbeeld worden overgedragen naar andere brandweerkazernes en faciliteiten voor hulpdiensten in de San Francisco Bay Area, vaak tot 100 of veel meer kilometers verder Citizenry, en activeer veel voorgeprogrammeerde geautomatiseerde noodfaciliteitsfuncties, zoals het openen van de truckbay-deuren van de brandweerkazerne, het inschakelen van noodgeneratoren in ziekenhuizen, of het uitzenden van geautomatiseerde grote gebiedsradio-kennisgevingen naar een politie.

Volgens Michael Price van Seismic Alerting Systems, Inc., hebben Barix Exstreamers geïnstalleerd in één campusbrede Quakeguard-applicatie zich zorgeloos en zeer gerenommeerd gezien, aangezien het systeem voor het eerst werd geïnstalleerd in augustus 2004 Soortgelijke toepassingen raden we Barix -exstreamers aan bij systeemintegrators, omdat we denken dat ze de meest gerenommeerde IP -optie zijn die we zijn tegengekomen. ”

www.barix.com: www.seismicwarning.com

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of abonneer u op onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs laten bezorgen door middel van e -mail, rechtstreeks naar uw inbox elke dag

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *