Door Spirit met Vintage Discovers toe te voegen

Ik floreer een baan om aan te pakken, evenals hoewel het is wat ik doe voor de kost, word ik nog steeds gepompt over het transformeren van een meubel of een kamer.

Tegenwoordig heb ik de jackpot geraakt met een paar van mijn kringloop/craigslist/Curbside -scores, dus ik heb geweldige deals van banen om te voltooien. Ik vraag me echter af – waarom doe ik dit? Wat is de functie van al deze dumpster-duiken, en waarom voel ik de vereiste om al deze rommel te verzamelen? Welnu, voor mij komt de reactie gemakkelijk: deze stukken voegen ziel toe.

Bekijk dit huis, bijvoorbeeld ontwikkeld door Windsor Smith. Tal of Soul!

Deze ruimte zou gewoon niet werken als iets er in een showroom uit zou komen. Natuurlijk, zowel de bank als Ottoman kunnen nieuw zijn (hoewel ze allemaal een historische vorm hebben), maar kijk naar die ingelegde stoelen! Hoe zit het met de eigenzinnige kroonluchter (niet minder in een leefruimte!) En die verzameling aardewerk bovenop de vintage araRoire? Daarom zoek ik rommel.

Wanneer het zorgvuldig wordt gebruikt, ontdekt de vlooienmarkt de geschiedenis en lagen aan een kamer. Ze zijn de antithese van die nieuwe voertuiggeur, en bieden een huis een ontspannen, persoonlijke sfeer die uitnodigend is, evenals oh-zo-much-more-interesting.

Nu, op die projecten! Deze week heb ik twee stoelen in Chippendale-stijl gekozen van Craigslist voor elk $ 50, evenals een traditioneel spoelbed in een volledig onaangeroerde, raw-hout specificeer van onfeilbaar (ook Craigslist voor $ 100). Het bed, ik begrijp dat het zal worden achtergelaten zoals het is, evenals gebruikt in de gastkamer van een klant tegen een muur in het bleke poeder van Farrow & Ball. De stoelen zijn voor nog een klant en ik heb niet gekozen om ze al dan niet te schilderen en de stoel in linnen te bedekken, of ze natuurlijk te laten en de stoel te bedekken in iets pittigs. Is er een soort gedachten?

Maar mijn beste scores vorige week waren vijf vintage thonet houten stoelen geschilderd Pepto-Bismol roze. Ze werden bespioneerd op mijn methodehuis uit het tijdschrift, die uit een hoop vuilniszakken staken. Je begrijpt dat ik die moest krijgen! Blijkt exact dezelfde worden gepubliceerd in Domino: The Book of Decorating! Ik ben niet precies zeker waar deze zullen eindigen, maar je begrijpt dat ze een ruimte van ho-hum naar Hallelujah gaan nemen!

Dus alsjeblieft, mijn bit -bloglettes, draai je neus niet omhoog bij Vintage Discovers (zelfs die in de afval), omdat wanneer je hen een nieuw huis biedt – je huis – ze zullen je belonen met trendy ziel.

Voor veel meer jachttips, inspecteer onze top 10 vlooienmarkt.

Fotocredits: 1. Windsor Smith 2. Windsor Smith 3-5. Michael Penney 6. Windsor Smith

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *