• Uncategorized
  • 0

VIDEO: Meet Nest Cam and the New Nest Protect

Nest’s nieuwste aankondigingen waren ver van de aarde verbrijzeld, maar hier zijn een paar snelle video’s om je kennis te laten maken met de nieuwste versies van hun smart home -apparaten.

Nestcam

Dit is de eerste camera van het Nest Branded Sinds het bedrijf afgelopen zomer Dropcam heeft overgenomen.

De Nest Cam heeft volledige high-definition (1080p) videokwaliteit, een nieuw standontwerp voor veelzijdige montage- en verbeterde bewegingsmeldingen en nachtzicht.

Nest experimenteert met het live streamen van hun camera’s naar YouTube, maar dat is het soort functie dat sommige mensen misschien kan uitschakelen. In een tijdperk waarin mensen stickers over hun laptop -webcams plaatsen, hoe zou u zich dan voelen over een Google -streamingcamera in uw huis?

Gerelateerd: zal de cloud de integrator in de lucht zijn om thuisautomatisering op te slaan?

Vanaf volgende maand zal Nest Cam voor het eerst beschikbaar zijn in Europa (België, Frankrijk, Ierland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk). De Amerikaanse prijs is $ 199

Hiermee kunt u uw huis zien in Super Clear 1080p HD -video. Het komt met geavanceerde nachtzicht. Het heeft een microfoon en luidspreker, zodat u kunt praten en luisteren. En wanneer u zich abonneert op Nest Abling met videogeschiedenis, de nieuwe cloud -opnameservice van Nest, kunt u 10 of 30 dagen video terugspoelen en nog meer accurate bewegingsmeldingen krijgen.

Uitverkoop

1.685 beoordelingen

Google Nest Security Camera Indoor-Night Vision, 1080p HD Video, CCTV Camera-Plug-In-and-Go Security, op uw telefoon 24/7 Live video

Snelle, eenvoudige instelling. Sluit Nest Cam aan en download de Nest -app om te beginnen. Geen hub nodig
24/7 live video. De weergave van 130 graden toont uw huis in 1080p HD, dag en nacht
Waarschuwingen op uw telefoon. Ontvang activiteitswaarschuwingen zodat u kunt zien wanneer er iets gebeurt terwijl u weg bent

£ 73,99

Koop op Amazon

Nest Protect v2.0

De nieuwe Nest Protect (£ 89) gebruikt nu twee golflengten van licht om te zoeken naar zowel snelle als langzaam brandende branden. Het apparaat is iets kleiner (11%) en nu kunt u valse alarmen van uw telefoon of tablet zwijgen met behulp van de Nest -app, in plaats van dat handgolven te gebruiken dat de reden was voor de terugroepactie van de eerste versie.

Slim het nest beschermt elke maand automatisch zijn luidspreker en hoorn en luistert met zijn ingebouwde microfoon. Het zal zelfs proberen dit te doen terwijl u uitgaat van gegevens van uw verschillende apparaten.

Het tweede generatie Nest Protect Smoke and Carbon Monoxide (CO) alarm is het eerste residentiële alarm dat een aangepaste spectrumsensor biedt die twee golflengten van licht gebruikt om naar verschillende soorten branden te zoeken. Ook kan Nest Protectarmen nu tot zwijgen worden gebracht van uw telefoon.

Uitverkoop

4.017 beoordelingen

Google Nest Protect – Smoke Alarm en Carbon Monoxidedetector (batterij)

Het rookalarm waar anderen naar opkijken. Nest Protect is een rook- en koolmonoxide-alarm met een split-spectrum rooksensor om zowel snelle als langzaam brandende branden te ontdekken. Het kan een waarschuwing naar je telefoon sturen, met je praten en zelfs de weg in het donker aansteken
Het vertelt je wat het gevaar is en waar het is. De split-spectrumsensor zoekt naar zowel snel als langzaam brandende branden. Het heeft ook een 10 -jarige CO -sensor zodat het u kan vertellen waar giftig, onzichtbare CO zich verstopt.
Je weet het overal. Nest Protect kan uw telefoon waarschuwen als er thuis iets mis is. U ontvangt een bericht als het alarm afgaat, als de batterijen laag beginnen te lopen of als een sensor niet werkt. en je kunt je nest het zwijgen op het kader van de nest -app

£ 84,00

Koop op Amazon

Nest heeft ook de nieuwste v4.5 hun leerthermostaatsoftware aangepast en een opnieuw ontworpen app v5.0 uitgebracht die alle drie de nestproducten, op meerdere platforms, voor het eerst samenbrengt. U kunt de Nest -app gebruiken in een browser en op iOS 8.0+ of Android 4.0+.

En ten slotte is hier het ‘nestdachte thuis’, dat laat zien dat idilische geautomatiseerde wereld waar al dit spul echt werkt.

Nest.com: Nest Review

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Laatste update op 2021-10-04 / Affiliate links / afbeeldingen van Amazon Product Advertising API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *