Grote stijl in Bigfork

Dit huis aan het meer in Montana ligt een beetje buiten de gebaande paden van Aspen en Jackson Hole, maar wat het mist aan naamherkenning, maakt het in stijl goed. Laten we een reis maken naar de oevers van Flathead Lake.

Stone Creek Camp heeft vier gebouwen: een hoofdlodge met leefruimte, pension met drie slaapkamers, Lake House met hoofdsuite (getoond) en hut met één kamer. De laatste dateert uit 1940 en werd door de vorige eigenaren gebruikt als thuisbasis, terwijl ze de rest van het kamp bouwden langs 700 voet kustlijn.

Het interieurs van het pand zijn gemaakt door Mimi London, wiens eigen huis ook op Flathead Lake is. In de geweldige kamer van de lodge voelt donkere houten lambrisering aan de muren en het plafond rustiek aan zonder in cliché te komen, terwijl crèmekleurige verzamelde gordijnen zo zomertijd zijn dat ze bijna tropisch zijn.

Een breed Ipê-Wood-deck is de beste plek om in de zomer in het uitzicht van het meer te nemen of na een ski-run in de winter op te krullen. Zowel de woonkamer als de eetkamer openen voor het dek; De eetkamer door middel van een mechanische muur die de ruimte volledig blootlegt.

Gelegen in een apart gebouw van de Main Lodge, is de subzero- en Miele-uitgeruste keuken gemaakt voor de professionele chef-kok of cateraar die uw koken voor u zal doen. Tussen de maaltijden, kom in de luchtige ruimte en krijg een snack van de glazen kasten of koffiezetapparaat.

Naast de belangrijkste suite heeft het Lake House een afgeschermde slaapkamer op het dek met uitzicht op het water. Logboeken voor de open haard zijn gestapeld in een cubby in de muur (net zichtbaar voor het ideaal van de stoelen); De rest van het gebouw heeft een cordwood -buitenkant die het uiterlijk van het logboek nabootst.

Wat denk je? Zijn de locatie en het ontwerp voldoende om het feit goed te maken dat je tussen gebouwen in een ruwe Montana -winter moet lopen?

Bekijk onze Gallery of Wintertime Cottages voor nog veel meer inspiratie.

Fotocredits: 1-5. Gravity Shots en Gideon Photography, door middel van paden West Real Estate

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *