• Uncategorized
  • 0

NHS benadrukt deel twee

afgelopen vrijdag heb ik de National Home Show (NHS) bezocht in het Direct Energy Center en bezocht twee droomwoningen, bezocht eindeloze exposities en woonde een paar celebrity -presentaties bij … en dat was slechts mijn eerste blogpost! (Deze blogserie wordt gesponsord door NHS.) Nu, voor de rest van mijn dag op de show, plus foto’s van de tweetup van gisteren. Het laat me allemaal laten renoveren en opnieuw inrichten.

Het milieuvriendelijke concept Polyghome Glass House was zeer uniek. Ik kan alleen maar bedenken hoe geweldig het uitzicht zou zijn vanaf de vloer-tot-plafond ramen zodra het huis buiten is. Het interieur is ontworpen door Debbie Travis, die lederen vloeren voor de slaapkamer koos.

In de keuken contrasteert slanke kasten met een geschilderde bakstenen muur. Hoewel er een paar stijlvolle open planken zijn, zijn er nog steeds functionele gesloten bovenkant.

Een klein bargebied gebruikt dezelfde gelakte kasten en planken vanuit de keuken voor continuïteit. De sierlijke plankbeugels zijn een voorbeeld van hoe Debbie hedendaags en gezellig in het huis combineert.

De warme houten eettafel is een aanvulling op de neutrale gestructureerde stof op de stoelen. De stoelen hebben ook een vergelijkbare vorm als de krukken van het kookeiland.

Hier worden unieke platen ingesteld tegen een tak-print behang-een verrassende aanraking naast de industriële roestvrijstalen deur. (Leer hoe je platen op een muur kunt hangen.)

Wallpaper om een ​​hoek in een kamer wikkelen is een geweldig alternatief voor het bedekken van alle muren in een ruimte. Deze eenvoudige consoletafel houdt de look schoon en de spiegel van de kapitein voegt stijl toe. (Leer hoe u de spiegel van uw eigen kapitein kunt maken.) Deze foto is een geweldig voorbeeld van hoe natuurlijke blootgestelde stralen en schuine muren het karakter in een huis kunnen leggen.

Ik heb deze kousenbandsteekpoufs al een tijdje overal op het net gezien, maar nadat ik ze persoonlijk heb gezien, ben ik geneigd mijn eigen te breien. Het witte lakthema gaat verder met de salontafel.

Ik hield van dit idee in het Glass House: in de gezellige wasruimte fungeert een overdekte lade als een vouwtafel! Til ook de flap op voor opslag.

Ik heb ook de 2011 Product Gallery bekeken, gepresenteerd door Enbridge, en samengesteld door Janette Ewen, mede-gastheer van Inside-the-Box met Ty Pennington en Grown Design. De galerij emuleert omgevingen die zouden worden gebruikt door Ty Pennington. Hier kunnen we zien hoe stoffen van Ty Pennington -indrukken worden gemaakt. Ty creëert zijn eigen houten stempels, die hij vervolgens gebruikt om een ​​esthetisch aantrekkelijk patroon te maken. Een foto met hoge resolutie wordt vervolgens van de afdruk genomen en voorbereid om op de stof te worden afgedrukt. De lijn van stof is nog niet beschikbaar in Canada, maar kan online en in de VS worden gekocht

Hier gaat een REC -kamer met kurkvloeren de galerijgebied voort. De volwassen ping-pongtafel bevat ook een geluidssysteem. De twee kussens zijn bevestigd in stoffen vanuit de lijn van Ty.

Dit vintage Rawlings Field en Court Dimensions -grafiek behoort tot een van de eigenaren van volwassen design, en draagt ​​zeker bij aan het REC Room -gevoel.

Nu, op meer exposanten! Ik hou van de detaillering van deze driezitterbijking van Urban Barn. En kijk! Het is ons nummer van maart!

Hier is ook een roestvrijstalen eetkamerstoel uit de stedelijke schuur.

Bij het Perzische tapijtengalerij zag ik deze kilim, perfect voor een op wereldwijd geïnspireerde kamer.

In de Casalife -tentoonstelling zag ik deze unieke plank -eenheid en een hoekige boekenplank. Een leuke manier om zowel boeken als accessoires weer te geven.

Deze solide walnoottafel, ook van Casalife, heeft een speciale prijs alleen voor de National Home Show. Ik zou dit graag zien naast die bank die op Urban Barn is gespot.

Er zijn veel exposanten van belang voor degenen die hun keuken of badkamer renoveren. Hierboven is een model te zien in de Booths Booth. U kunt ook een aantal exposities vinden op tegels, aanrecht- en kastopties, vloeren en apparaten.

Ik hou van de landelijke charme van dit stevige houten rustieke kast, gemaakt in Innisfil, Ont., Door de meubels van Munro.

Dit stuk, ook door Munro’s, zou in een modderkamer of een foyer kunnen werken om rommel op orde te houden. Er is een bank om schoenen, laden aan te trekken om hoeden, wanten en sjaals en haken op te slaan om jassen, portemonnees en sleutels op te hangen.

Winkels zoals Bombay & Co. en Benix & Co. hebben ook substantiële winkels in de show.

De buurtmarkt is ook een goede plek om te gaan voor unieke thuis-, mode- en sieradenaccessoires. De exposities in dit gebied komen allemaal uit verschillende delen van Ontario. De quilts hierboven zijn van L’Occhio Fino Fijne linnengoed en thuisdecor-geweldig voor huisjes of op cottage geïnspireerde kamers. Veel leveranciers, zoals L’Occhio, worden alleen gezien op beurzen zoals de National Home Show, omdat ze geen detailhandel of e-winkels hebben, dus bekijk ze terwijl ze nog in de stad zijn!

Voor degenen die al denken aan de zomer, zijn er veel cabines met buitenmeubels, waaronder Andrew Richard -ontwerpen. Deze set ziet er net zo elegant uit als stukken binnenshuis!

Net als dit Sarah Richardson Outdoor Daybed, ook gedragen door Andrew Richard Designs. Nu wil ik dat de resterende koude winterweken versnellen! Items van ard zijn on grote korting voor degenen die de show bijwonen.

Gisteren ging mijn collega Lisa Murphy naar de NHS -tweetup en ontmoette ontwerpers en tweeters tijdens de show. Van links: Tina Holmes voor @homeshowsto, ontwerper Ramsin Khachi, ontwerper Yanic Simard, ze is sluwe tv -gastheer Wendy Russell, ontwerper Glen Peloso, een andere ontwerpfan en Moggit Girls Joy en Janet.

En hier is iedereen die poseert voor de camera! De drie jongens linksonder zijn ontwerper Darrin Cohen, Ramsin en Glen. Tina, die de showgids op de eerste rij houdt, heeft Janet van de Moggit -meisjes links van haar, gevolgd door blogger Lisa Ferguson van Decor Mentor en Sarah Gunn. Ramsin, Glen en vele anderen zullen tijdens de show spreken in het hoofdpodium van de stedelijke schuur, gepresenteerd door HGTV. Zorg er dus voor dat u het schema controleert om te zien wie er zal zijn als u dat bent. Als u op zoek bent naar specifiek advies voor uw huis, zijn gratis ontwerpoverleg beschikbaar door interieurontwerpers van Canada, samen met Reno -advies door herhalingen van Build It Yourself Learning Centers – beide zijn te vinden in het “Wat is uw ontwerpdilemma?” Sectie van hal A. In hal B is bestemmingsrenovatie een ander gebied waar u uw Reno -vragen kunt stellen, zoals gepresenteerd door Bild.

De show sluit deze zondag 27 februari, dus ga snel voor geweldige kortingen, ideeën en meer. Ontvang $ 6 korting op de prijs van reguliere toegang voor volwassenen als u de code “huis” gebruikt bij het online kopen.

Fotocredits: 1-26. Seema Persaud27. Lisa Murphy28. National Home Show

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *