• Uncategorized
  • 0

Huisdieren met geweldige huizen: Rocco the Pug

Als er één ding is waar we veel meer van houden dan huisdieren, zijn het dieren in prachtig ontwikkelde huizen. Ontmoet de 12-jarige Rocco The Pug, die een zeer stijlvol leven leidt in de buitenwijken van Austin, Texas, één Instagram-foto tegelijk. Gekleed in de meest dapper-outfit met een cocktail nooit ver weg, laat deze knappe honden ons in beeld springen en een tipple over een buikwrijving delen. Het is duidelijk dat het universum van sociale media het ermee eens is – hij heeft praktisch 22.000 volgers op Instagram! Hier is een snelle kijkje in zijn huis.

Zittend bovenop een getufte Ottomaanse, smelten die puppyogen ons hart!

We zouden het niet erg vinden om door deze moderne open haard met een glas vino in de hand samen te voegen. We houden ook van de manier waarop dit grafisch vloerkleed subtiel verwijst naar het patroon van de visgraatvloer.

Hier speelt hij balkaanvals op een geworpen lederen bank terwijl hij een donkere en stormachtige cocktail serveert. Op de achtergrond zit een goed georganiseerde (en goed gevulde) barkar naast een exotische poef-een eclectische mix die goed werkt in de neutrale ruimte.

Deze specifieke plek is waar Rocco vaak wordt gefotografeerd, serveercocktails die geschikt zijn voor tevreden uur. Let op de galerijwand van pug-geïnspireerde prints op de achtergrond?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *