• Uncategorized
  • 0

Het bijwerken van een kleine doucheruimte

Krijg maximaal effect in een heel klein gebied met deze kleine doucheruimte verfraaiing en restauratie -ideeën. Het beste van alles, je kunt veel van deze dingen zelf in korte tijd doen.

Installeer nieuwe tegels Een eigentijdse keuze is om grote glazen treintegels op de wanden rond je bad te gebruiken, evenals 1 ″ witte centrondes op de vloer, met lichtgrijze mortel (omdat witte grout de neiging heeft om snel te verklaren). Of probeer de mozaïektegel in een extreem subtiele verscheidenheid aan wit en grijs voor je muren. Dit zal zowel structuur als visuele rente toevoegen aan de ruimte, terwijl het uiterlijk zowel knapperig als spa-achtig blijft.

Overweeg nieuwe metalen. Bronze, goud, koper en andere warme metallics zijn extreem trendy voor doucheruimte wastafels en hardware vandaag.

Vernieuw de douchekamerkasten. Verf deze witte of een geavanceerde kleur. Vervang vervolgens voor een verfijnde aanraking alle knoppen door gepolijste chromen hardware.

Update doucheruimte ijdelheid verlichting. Als u aan beide zijden van de spiegel voldoende muurgebied heeft, zullen gestroomlijnde hotelstijlconcessen schoonheid en glinsteren aan de kamer toevoegen. Of, als het gebied net zo goed is, zal een dubbele of drievoudige sconce over je spiegel ook goed werken. Veel winkels voor huisverbetering hebben een fantastisch assortiment goed geprijsde doucheruimte ijdelheid armaturen, States Ty Pennington, greep op “Extreme Makeover: House Edition”. (Krijg veel meer kleine projectideeën van Ty.)

Omarm zowel kleur als patroon. Een diepe, verzadigde muurkleur of behang kan echt een beetje poederruimte bieden, de illusie van een grotere, gepolijste ruimte. Bovendien stellen deze kleine gebieden je in staat om drama te produceren zonder de combinatie of stemming van een heel huis weg te gooien. Bij het integreren van wallpaper met een sterk patroon, houd de andere voltooide en accessoires echter eenvoudig.

Probeer een ingelijste spiegel. Dit kan een trendy, eclectische aanraking toevoegen aan een kleine badkamer, vaak tegen bitkosten.

Installeer nieuwe vensters. Oudere ramen kunnen resulteren in concepten, condensatie en warm verlies. Het plaatsen van nieuwe Energy Star -gekwalificeerde ramen kan de energiekosten van uw huis echt minimaliseren met zeven tot 12 procent.

Installeer een nieuw, waterbesparende toilet. Het slanke overtuiging toilet door Kohler, bijvoorbeeld, neemt bitruimte in beslag, evenals de dual-flush-actie kan je veel meer dan 22.000 liter water per jaar besparen.

Speel met details. Een knap douchegordijn voegt het patroon toe. (Schilderachtige materialen met losse penseelstreken, grote patronen en waterige kleuren definiëren de nieuwste look in textiel.)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *