High Point Highlights: Deel twee

Inspirerend is zeker een woord om mijn High Point, North Carolina -reis uit te leggen. (Als je mijn allereerste blog over de meubelmarkt hebt gemist, klik dan hier.) Als iemand een fan is van de televisieshow miljoen dollar decorateurs, en de aflevering zag waarin Mary McDonald naar High Point reist met Nathan Turner om hem te ondersteunen in Zijn meubels introduceren en doen de show, je zou geloven dat High Point voornamelijk vettige diner ontbijt is op locaties zoals Waffle House.

Nu kameraad Cameron MacNeil en ik deed wat grote diner eten, zoals blijkt uit mijn foto hierboven. Yum. Het verschil tussen zowel Cameron als ik evenals die decorateurs van miljoenen dollars is dat we echt van wafels houden, maar we waren ook ook opgewonden en verbaasd door veel van wat we zagen.

Een van de belangrijkste verrassingen voor mij was het aantal showrooms dat werd opgericht in oude industriële gebouwen. Cisco -broers en zussen (hierboven) scoorde een van de allerbeste gebouwen in de stad, evenals het de ideale achtergrond van hun eco -meubels. Ruim, mooi licht dat binnenkomt, rustiek oud hout – niets wilde in deze ruimte. Evenals het bood hen de kans om een ​​aantal echt fascinerende dingen te doen met hun merchandising. Dit is zeker een methode om zowel verkopers als ontwerpers over een lijn te krijgen.

Ik vind dit scherm persoonlijk leuk met de bank gemaakt van overblijfselen van gemengd materiaal, de prachtige kroonluchter, evenals de muur in oude krantenadvertenties. Dit is iets dat elk van ons zou kunnen optreden in een vrije ruimte of leeszaal.

Halo scoorde de Old Town Terminate Hall voor hun showroom. Nogmaals, het had uitstekend natuurlijk licht en veel muuroppervlak voor schermideeën. Ik vond de methode leuk die ze hun verzameling rieten manden lieten zien, en konden zich precies dezelfde techniek voorstellen die in een landhuis of zomerhuis wordt gebruikt voor opslag – wat een leuk idee!

Mr. Brown kreeg geen oud gebouw, maar ze hebben een geweldige taak gedaan om hun stands te laten lijken alsof ze in fascinerende ruimtes waren. Een uitstekend afhaalmaaltijd concept voor mij was een boekenkast in het hedendaagse silhouetbehang en vol oude boeken, dozen en schoenvormen. Grappig genoeg zijn alle drie dingen die ik verzamel, maar ik heb ze hiernaast niet samengevoegd. Iets voor mij om te doen tijdens een komende weekend, natuurlijk na het vereiste Diner Breakfast.

Bekijk Cameron en het tv -segment van Joel Bray voor veel meer stylingtrucs.

Fotocredits: 1-5. Meg Crossley

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *