• Uncategorized
  • 0

Plex Media Server-Nu met toegevoegd DLNA

Ons geliefde mediacentersysteem, Plex, heeft een andere update uitgebracht, dit keer naar de serverhelft van het partnerschap. Onder de lijst met fixes en nieuwe functies is de belofte van een versie die binnenkort komt die opbouwt in een DLNA -server.

Dit zal onmiddellijk een enorm scala aan nieuwe klanten toevoegen aan de Plex -familie. De Xbox 360 en PS3 zijn twee voorbeelden van gemeenschappelijke hardware die DLNA ondersteunt. Geniet van de video na de sprong …

“In ander nieuws zijn we de release van onze Windows Phone 7 -client afgerond, waarover ik binnenkort veel meer blog (tot die tijd kun je genieten van een sneak peek -video). Ook komt eraan een release van de Plex Media Server die DLNA ondersteunt, wat aangeeft dat u toegang hebt tot al uw inhoud van uw Xbox360 of PS3 (ja, inclusief uw MyPlex -wachtrij en gedeelde inhoud, dit is niet de DLNA van uw ouders!). ”

Lees het volledige Plex -blogpost: Plex 9 Rocks Our World

Meer willen? – Je moet ons volgen op Twitter, zoals wij op Facebook, of abonneren op onze RSS -feed. Je kunt deze nieuwsverhalen zelfs laten bezorgen door middel van e -mail, elke dag rechtstreeks naar je inbox.

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *