ZigBee Alliance introduceert allereerste multi-band IoT Fit Together Network Innovation

De Zigbee Alliance heeft de beschikbaarheid van Zigbee Pro 2017 onthuld, de meest recente die in het vlaggenschip van de Alliantie past bij het samenwerken van netwerktechnologie die is ontworpen om te koppelen en interoperabiliteit te vergemakkelijken en interoperabiliteit te vergemakkelijken en interoperabiliteit te vergemakkelijken en interoperabiliteit te vergemakkelijken en interoperabiliteit te vergemakkelijken en interoperabiliteit te vergemakkelijken en interoperabiliteit te vergemakkelijken en interoperabiliteit te vergemakkelijken en interoperabiliteit te vergemakkelijken en interoperabiliteit te vergemakkelijken en interoperabiliteit te vergemakkelijken en te vergemakkelijken. tussen wijze apparaten. ZigBee Pro is de onderliggende netwerkinnovatie die full-stack interoperabele gadgets ondersteunt onder zigbee 3.0.

Met Pro 2017 is Zigbee de allereerste pasvorm samen om tegelijkertijd in twee ISM-frequentiebanden te werken: Sub-GHz 800-900 MHz voor regionale eisen en 2,4 GHz voor wereldwijde acceptatie. Deze dual-band keuze maakt veelzijdigheid en stijloptie mogelijk voor fabrikanten, gemeenten en consumenten die producten willen koppelen aan zowel steden als huizen.

“Pro 2017 is de perfecte draadloze service om grote IoT -netwerken te casten in gebouwen, bedrijfsparken, grote faciliteiten, steden en locaties die worden uitgedaagd door connectiviteitsproblemen zoals gewapend beton en staalstoppen,” zei Victor Berrios, vice -president van technologie , Zigbee Alliance. “De implementatie is opmerkelijk voor wijze huizen, wijze gebouwen en wijze steden.”

Apparaten op basis van de Zigbee Pro 2017 Networkspecificatie maken vandaag deel uit van de belangrijkste technische banen van Europa: Zigbee Pro-Based Services worden in het Verenigd Koninkrijk ingezet, dat een overheidsmandaat heeft om slimme meters uit te rollen naar ongeveer 30 miljoen huizen tegen 2020.

Met behulp van Zigbee Pro 2017 kunnen productproducenten nu gadgets ontwikkelen die een enkel netwerk gebruiken dat op verschillende bands werkt om de moeilijkheden van omringende fysieke omgevingen aan te pakken. De opname van sub-GHZ-vaardigheden ondersteunt IoT-netwerken voor verschillende gebruikte situaties, waaronder wijze externe verlichting, gebruiken in faciliteiten zoals retailomgevingen en datacenters die verplicht zijn om brede omgevingsomstandigheden te screenen, evenals wanneer ingezet in ernstige omgevingen.

De Zigbee Pro 2017 Networkspecificatie biedt essentiële voordelen, waaronder een langere afstand, verminderd stroomgebruik en lagere bedrijfskosten voor toepassingen met lage data-snelheid, variërend van huisveiligheid en beveiliging, evenals automatisering, tot wijze meting en gekoppelde verlichting.

www.zigbee.org

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *