• Uncategorized
  • 0

Familievriendelijke ruimtes die niet opofferen stijl

nodig hebben om tegemoet te komen aan de behoeften van de kinderen, maar nog steeds wilt dat uw huis er design-forward uitziet? We begrijpen het. Deze huizen laten zien dat je comfortabele, comfortabele en kindvriendelijke kamers kunt hebben met een volwassen esthetiek.

Een tafel en stoelen op een kinderlijke grootte geven huiseigenaren Rock Huynh en de kinderen van mijn Le Nguyen een plek om te ontbijten en te putten in de woonkamer, terwijl het kleine aquarium-een van de twee in het huis-een deel van hun 30 vissen herbergt. “De woonkamer Cubbies zijn een babyspeelstation, boekbank en extra zitplaatsen voor gasten, in één”, zegt mijn le.

Fotograaf: Virginia MacDonald

Bron: Huis en thuis nummer 2015

Producten: Book Bench, 1925 Workbench; tafel, stoelen, drie peren.

Twee grote witte stoelen zijn ideaal voor het loungen in de serre van de ontwerper Samantha Sacks. Een kralenkroonluchter, kameelleren pouf van Marokko en vintage bijzettafel geven de luchtige ruimte persoonlijkheid.

Fotograaf: Michael Graydon

Bron: Huis & Home juni 2014 nummer

Producten: stoelen, vloerlamp, Ikea.

Designer: Samantha Sacks

In deze familiekamer geven twee grote sectionals het een lounge -gevoel, terwijl drumtafels en een kleurrijk patchwork -vloerkleed een mod Marokkaanse sfeer hebben. Samantha Farjo ontwikkelde de discrete ingebouwde ins aan weerszijden van de tv om elektronica, bordspellen en andere benodigdheden te huisvesten.

Fotograaf: Alex Lukey

Bron: Huis en thuis januari 2016 nummer

Producten: banken, vloerkleed, lichten, kussens, gooi, drumtafels, elte; Blue Vase, West Elm; Wandkleur, witte duif (OC-17), Benjamin Moore; Artwork (on Wall), Metropolis Living.

Designer: Samantha Farjo

In de keuken selecteerde huiseigenaar Andrea Armstrong de polypropyleenstoelen en leer-look vinylbanquette in het ontbijthoek voor hun moderne lijnen en veerkracht voor gemorst voedsel. Net als alle kunst in het huis, hebben de foto’s van kleurrijke vissers lokt die boven de banket hangen persoonlijke betekenis. “Mijn familie zit vol met enthousiaste vissers, dus het leek geschikt en leuk,” zegt Andrea.

Bekijk de rest van dit familiehuis in onze videotour.

Fotograaf: Alex Lukey

Bron: Huis en thuis januari 2016 nummer

Producten: stoelen, Hollace Cluny; flatware, platen, glazen, werper, elte; Kunstwerk van Lori Newdick, Corkin Gallery.

Designer: Samantha Farjo

Senior ontwerpeditor Sally Armstrong creëerde een muurorganisator als een nette service voor het opslaan van een zonnebril, toetsen en post wanneer ze de deur binnenloopt. Ze hing haar organisator in de modderkamer, maar je kon er ook een gebruiken als een hub in een drukke keuken of in een kleine binnenkant van de voorkant.

Om je eigen te maken, kies je vellen van het paneel van Birch Artist en Balsa Wood (verkrijgbaar bij ambachtelijke en kunsttoevoerwinkels) die substantieel genoeg zijn om het gewicht van papieren en telefoons te ondersteunen, maar dun genoeg om gemakkelijk te snijden; Sally’s zijn ¼ ”dik.

Fotograaf: Donna Griffith

Bron: Huis en thuis nummer 2015

Producten: Birch Panel, Deserres; Houtknoppen, Lee Valley, Box and Knob Color, Citron (74), Farrow & Ball; Architectuur, Atelier Kastelic Buffey.

Designer: Sally Armstrong

Het activiteitengebied van de kinderen die hier wordt getoond, wordt praktisch elke dag gebruikt door de dochters van Sally. De tafel en stoelen waren de oude eetzaal van Sally; Ze gaf ze een speelse wending met kleurgeblokkeerde witte en hete roze verf. Kunstwerk is aan de muur geplakt met Japanse washi -tape, waardoor rotaties eenvoudig worden. Een economische IKEA -boekenplank en trolley hold ambachtelijke benodigdheden.

Fotograaf: Virginia MacDonald

Bron: Huis en thuis nummer 2013Designer: Sally Armstrong

Black schoolbordverf veranderde Sally’s kelderpoederkamer in een onverwacht ontwerpmoment en moedigt gebruikers aan om hun innerlijke graffitikunstenaar te verwennen. Een rustieke wandgemonteerde gootsteen past bij het casual ontwerp. “Het was goedkoper dan het bijwerken van de ijdelheid en neemt minder ruimte in beslag”, zegt Sally. Een ronde spiegel en X-vormige handgrepen voegen grafische punch toe.

Fotograaf: Virginia MacDonald

Bron: Huis en thuis nummer 2013

Producten: zinken, kraan, gember; Mirror, EQ3.

Designer: Sally Armstrong

Huiseigenaar, Toronto -kunstenaar en textielontwerper Virginia Johnson zette de toon om te spelen met Dynamic Tile in de badkamer van haar kinderen. Kunst voelt plezier op met Washi-tape, en een oude ladder-back stoel is een warme folie voor het frisse palet.

Fotograaf: Alex Lukey

Bron: Huis & Home April 2015 nummer

Producten: Sink, Catalano; Mirror, Ikea; Basket, West Elm; handdoeken, au lit.

Designer: Litsa Trochatos, Christopher Knight en Jan Eleni Lemonedes

Deze kelder mediaruimte is versierd met opmerkelijke moderne meubels, waaronder een bochtbank van Patricia Urquiola voor B&B Italia, een Saarinen -baarmoederstoel en een twiggy vloerlamp van Foscarini.

Vind veel meer inspiratie en ideeën in onze speelse ontwerp- en decoratiegids.

Fotograaf: Janis Nicolay

Bron: huis en huis Beste decoreren 2014 Speciale uitgave

Producten: Bend Sofa door Patricia Urquiola voor B&B Italia, Pool salontafel van Bensen, vloerlamp door Foscarini, baarmoederstoel door Saarinen, Inform Informinteriors.com.

Ontwerper: Nancy Riesco

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *