• Uncategorized
  • 0

10 High-Impact Kitchen Area Style Concepts

We hebben een aantal mooie keukens in huis en thuis, maar de meest onvergetelijke bedenkers hebben allemaal iets gemeen: een opvallende functie die de hele ruimte verhoogt. Hier zijn 10 concepten in keukengebieden die de vorm van het conventionele ontwerp van de keuken breken en het hart van uw huis nieuw leven inbrengen.

Denk verder dan de klassieke, geheel witte keuken en accepteer rijke, verzadigde tinten. In dit ruime huis in Toronto laten ontwerpers Natalie Hodgins evenals Kate Stuart van Sarah Richardson -stijl de kracht zien om moedig te worden. Gebrande oranje barkrukken pakken de combinatie van exotische tapijten op, terwijl de showstopping Blue La Cornue Fornuis en de kap worden geaccentueerd door een coördinerend marine-plafond en eetkamerstoelbekleding.

Fotograaf: Stacey Brandford

Designer: Sarah Richardson Design

Geweldig tot het tot de backsplash hoeft niet te worden beperkt. In deze open-concept keuken bedekten ontwerpers Sarah Keenleyside en Lindsay Konior een hele muur, inclusief de variëteitkap, in een traditionele treindegel-een concept dat ze leenden van toegewijde restaurantkeukens. “Chef -koks vereisen meestal dat ze de hele ruimte afslikken na een nachtdienst, dus Tile wordt van vloer tot plafond gebruikt,” zegt Sarah. “Deze huiseigenaren koken graag en vermaken, dus toen we een volledig betegelde muur voorstelden, inclusief de kap, vonden ze het gewoon leuk.”

Fotograaf: Valerie Wilcox

Designer: Qanūk Interiors

Zwart-omlijsting, bistro-stijl planken duiken tegenwoordig in veel meer en veel meer keukens op-evenals op onvoorziene plaatsen! Snuzie gemonteerd onder bovenste kasten of gelaagd bovenop tellers, produceren ze een schermgebied en houden oppervlakken vrij voor voedselvoorbereiding. We vinden het leuk hoe hun schone, minimalistische lijnen een lichtgewicht uiterlijk geven, muren van gesloten kasten in evenwicht brengen, terwijl de inktframes betekenis geven aan voornamelijk witte ruimtes.

Fotograaf: Valerie Wilcox

Designer: Qanūk Interiors

Hoewel ze een mooie keuze zijn om opvallende gerechten te benadrukken, zijn open planken in de keuken niet nuttig voor iedereen. Deze spectaculaire muur-tot-muur kasten in modeontwerper Jenni Kayne’s Beverly Hills House zijn een verstandig compromis, waardoor stof wordt vermeden door op te bouwen, terwijl ze veel ruimte bieden voor display. Hun rijke houtinterieurs contrasteren met de witte lakdeuren voor extra visuele impact.

Fotograaf: Lisa Romerein, Otto

Designer: Jenni Kayne

Deze look zet een coole, ietwat vintage draai aan de immer populaire platte kabinet. In deze New York Kitchen Area ontwikkeld door Nilus de Matran, bieden dunne, verhoogde randen de eiken kasten een aantrekkelijke hedendaagse sfeer uit het midden van de eeuw. Een knapperig, wit inzetwerkgebied is nog een nieuwe component.

Fotograaf: hoffelijkheid van Nilus -ontwerpen

Ontwerper: Nilus -ontwerpen

Als je graag entertainen, is het logisch om ruimte te maken voor een full-service bar in je keuken. Het kan op zichzelf een functie zijn, vooral wanneer dynamisch behang in de mix zit. Deze barconfiguratie door Vero Beach, Florida, ontwerpers Ashley Waddell en Courtney Whatley wordt gespeeld met muren papier in een vrij Ikat -print en een scala aan boeiend glaswerk.

Fotograaf: Jessica Klewicki Glynn

Designer: Olivia O’Bryan

Het probleem met open keukens is dat het kookgedeelte altijd op het scherm staat-zelfs als het wordt gesplitst met saus. Deze multifunctionele ruimte in Sydney, Australië, gaat een veel meer discrete route en transformeert van een nuttige kitChen -gebied naar een soepel onderhoudend gebied met de dia van twee deuren met panelen.

Fotograaf: Nicole Engeland

Designer: Darren Gennner, Minosa Design

In deskundige keukens worden zowel “hot” als “koude” werkzones duidelijk afgebakend om chefs in staat te stellen om te verhuizen en gemakkelijk samen te werken. De ontwerpers van Ensemble Design emuleerden dit zeer praktische ontwerp in de keuken van dit Brooklyn, New York, Brownstone, waarbij de ruimte in een eiland is ontwikkeld die is ontwikkeld voor het koken, evenals een aparte teller die is aangewezen voor wassen en hakken.

Fotograaf: Dustin Aksland, Otto

Designer: Elizabeth Roberts, Josh Lekwa evenals Jessica Gould, Ensemble Architecture, DPC

Als een afwisseling voor roestvrij staal, pakken knappe stenen boerderijzinkbakken een grote punch in. Of het nu gaat om een ​​donkere, hoog contrastkeuze of zachte evenals tonale, natuurlijke materialen geven rijkdom en diepte aan een keuken. Zie gewoon de petite, maar toch boeiende gootsteen in dit West Village, New York, huis ontwikkeld door Steven Gambrel (links), of de noodlijdende granietversie in het Toronto -huis van James M. Davie.

Fotograaf: Eric Piasecki, Otto (links), Angus Fergusson

Designer: Steven Gambrel (links), James M. Davie

Probeer een bezemgarderobe of hoekje in een op maat gemaakte voorraadkast te veranderen om uw gewenste conserven, speciale oliën en dagelijkse benodigdheden te laten zien. We worden vooral beïnvloed door Kate Hume evenals Frans van der Heijden’s Belgische moderne in de moderne stijl. Het schone ontwerp, totaal met dubbele glazen pocketdeuren, maakt een krachtige indruk. Andere opvallende functies om over na te denken, inclusief: een afzonderlijke koelkast, een contrasterend kleureninterieur of het aanbrengen van een sterke tegel of patroon behang op de binnenkant.

Fotograaf: Frans van der Heijden

Ontwerper: Kate Hume evenals Frans van der Heijden

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *