Geautomatiseerd Home People Profile-Steve Edwards

Bij Automated Home hebben we het geluk dat een webwizard achter de schermen werkt om de site in topvorm te houden-Steve Edwards.

Steve begon als geautomatiseerde thuislezer en woonde de populaire UKHA2003 en UKHA2004 bij in Hatfield. Enige tijd later hebben we hem gekidnapt en hem gedwongen om te werken, bood hij zich aan om te helpen met de code van de site.

Steve is een fulltime webontwikkelaar, die per dag werkt in PHP, HTML en CSS. In zijn vrije tijd is hij ook een app -ontwikkelaar en vond hij succes in de jaren 90 met zijn Palm Pilot -kalender -app “Holiday Planner”.

Snel vooruit anderhalf jaar en Steve heeft zojuist een nieuwjaarsplanner -app uitgebracht voor de iPhone genaamd Yearlier Under zijn Tedsoft Banner. Hij heeft ook een tweede iOS -btw -calculator -app -belasting vrijgegeven en werkt momenteel aan zijn volgende idee.

Het talent van Steve is van onschatbare waarde geweest, vooral met betrekking tot het complexe export- / importwerk dat de afgelopen jaren naar zowel een nieuw CMS- als Forum -platform verhuist. Hartelijk dank Steve!

tedsoft.co.uk

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of abonneer u op onze RSS -feed. Je kunt deze nieuwsverhalen zelfs laten bezorgen door middel van e -mail, elke dag rechtstreeks naar je inbox.

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *