Een wandeling door kerststraat

Als je het kunt geloven, is Kerstmis slechts zeven weken verwijderd. Dit is de beste tijd van het jaar om langs de baai te slingeren om hun prachtige kerststraat te bekijken. Vorige week hadden huis- en thuisredacteuren de gelegenheid om door Christmas Street te lopen op de locatie Queen Street van de Bay. Het evenement werd georganiseerd door Arren Williams, creatief directeur van Home Fashions, naast interieurontwerper Brian Gluckstein. Zowel Arren als Brian liepen ons door hun collecties en merkten enkele van hun geliefde stukken op. Alle collecties zijn prachtig uitgevoerd, zeer inspirerend en zitten vol met verbluffende vondsten voor de vakantie.

Hier is Arren Wiliams van een kerstboom met grote rode tartan linten slingers.

Brian Gluckstein praat met gasten over enkele van de cruciale stukken in zijn vakantiecollectie.

Dit sprankelende zilveren rendier maakt deel uit van de lijn van Brian.

Deze tartan beren zijn onderdeel van de reguliere vakantielijn van de baai en zijn ideaal op trend.

Deze rendier- en peperkoekproducten trokken mijn aandacht.

Deze klassieke rode deken en geweiende rendierdecoratie zou een geweldige basis vormen voor een mannelijke, wintertime cottage-look.

Onlangs op Facebook wees Arren op de kunstmatige gooit van Gluckstein, belooft dat dat met “One Touch You Wall In Love”. En word verliefd, ik deed. Ik ben absoluut dol op deze in de Wolf Colourway. Het is absoluut aan de hand van mijn verlanglijstje deze kerst!

Terwijl je kerstdecoraties oppakt, wil je misschien ook wat kerstinkopen doen. Net langs het pad van Christmas Street vind je een paar nieuwe collecties in het stationaire gedeelte van de Bay, waaronder een van Jonathan Adler en een leuke lijn genaamd Cake. Maar waar ik veel extatisch over ben, is de verordening & Reda -lijn hierboven. Het merk is Zweeds en de naam vertaalt zich in “Order en methode”. Het bedrijf heeft mappen van geweldige kwaliteit, potloodcases, briefschrijfpapier geproduceerd, enzovoort gezien die 1990. Het is absoluut de moeite waard om te bekijken.

Bekijk de vakantiedecoraties die dit seizoen het oog van Holly Meighen hebben getrokken.

Fotocredits: 1-9. Sarah Hartill

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *