• Uncategorized
  • 0

Mijn keukenraam aankleden: Deel 2

Twee weken geleden heb ik mij mij mij gehad om mijn keukenraam te willen repareren door een Romeinse schaduw te maken. Ik geniet ervan kleine projecten aan te nemen die weinig benodigdheden en tools vereisen, en een persoonlijk tintje toe te voegen zonder de bank te breken. Met de eenvoudige instructies van mijn collega Cameron MacNeil kon ik een geweldige doe -het -zelf aanpakken.

Ik pakte praktisch alle materialen die ik nodig had van designer Fabrics, een lokale Toronto -stof- en voedingswinkel. Ik vond het zeker nuttig om eerst de instructies te beoordelen en een ruw plan in kaart te brengen om de verschillende metingen voor te stellen. Voor mijn venster dat stappen 43 ″ hoog bij 45 ″ breed, had ik nodig:

2 meter draperie stof en afvalvoering

1-1/2 meter van 3/4 ″ klittenband

20 meter liftkoord

5 schroefogen

30 liftringen

45 ″ x 1 ″ x 1 ″ stuk hout

3/4 ″ plug (om de schaduw naar beneden te wegen)

Ik sneed de voering 1-1/2 ″ korter in breedte dan de gordijnen, maar naaide de randen nog steeds gelijk. Eenmaal ingedrukt, had dit gegarandeerd dat die voering niet zichtbaar zou zijn vanaf de rand.

Met behulp van het montagebord als een gids, heb ik het liftringrooster in kaart gebracht, dat ik vervolgens met de hand heb genaaid en zorgde ervoor dat ik door zowel de voering als de stof ging.

Vervolgens gebruikte ik klittenband om de schaduw aan de montagekaart te bevestigen (aan de andere kant van de oogschroeven) en stak het liftkoord door de ringen.

En voilà! Ik ben echt blij met de manier waarop het allemaal bleek en zou het graag nog een keer doen.

Bekijk ons ​​DIY & Home Improvement -gedeelte voor nog veel meer eenvoudige projecten.

Fotocredits: 1-8. Lauren Petroff

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *