• Uncategorized
  • 0

Etheral Apartment of Condo

De prachtige interieur van dit vier slaapkamers, 2.720 vierkante voet Greenwich Village Condo is het handwerk van niet één, maar drie opvallende ontwerpers. De locatie van $ 7 miljoen speelt zich af in een historisch gebouw uit 1928, gemaakt door ontwerper Emery Roth (die in de jaren 1920 en de jaren ’30) veel historische hotels en appartementen in Manhattan heeft gevestigd, evenals verse, eigentijdse interieurs door Aanzienlijke New Yorker Victoriaanse Hagan. Veel recent introduceerde Fawn Galli haar eigen grillige esthetiek, maar de hele locatie ziet er nog steeds samenhangend uit en benendig prachtig.

Het zware beamde plafond is wit geverfd, dus het lijkt te drijven, in plaats van op te hangen, boven het hoofd.

Ik begrijp niet of de verlichtingsarmaturen zijn opgenomen in de vraagprijs, maar die in de eetzaal is zeker de moeite waard om te houden – het heeft een slechte structuur en contrasten volledig met het licht en de luchtige ruimte.

De primaire slaapkamer heeft een rustgevend gevoel met zijn kalmerende, Cole & Kid Wallpaper. Het is duidelijk dat de hond akkoord gaat.

Hoe kunt u er geen plezier in hebben om vlinders over uw slaapkamermuur te laten fladderen? Het Nina Campbell Farfalla -patroon is fantastisch.

Neem voor veel meer informatie over het huis contact op met het stibling persoonlijke brokerage.

Fotocredits: 1-3. Stribling persoonlijke makelaars, fotografie door Emily Gilbert Photography

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *