Video: bevredig Nest Cam en het nieuwe Nest Protect

Nest’s nieuwste aankondigingen waren ver van de aarde verbrijzeld, maar hier zijn een paar snelle video’s om je kennis te laten maken met de nieuwste versies van hun Wise House -apparaten.

Nestcam

Dit is de allereerste camera van topkwaliteit van de nest, omdat het bedrijf afgelopen zomer Dropcam heeft verkregen.

De Nest Cam heeft een volledige high-definition (1080p) videokwaliteit, een nieuwe standaardstijl voor flexibele installatie en verbeterde bewegingsmeldingen en nachtzicht.

Nest experimenteert met online streamen van hun camera’s naar YouTube, maar dat is het soort functie dat sommige mensen echt kan uitschakelen. In een tijdperk waarin mensen stickers over hun laptop -webcams plaatsen, hoe zou u zich precies vinden over een Google -streamingcamera in uw huis?

Gerelateerd: zal de cloud de integrator in de lucht zijn om huisautomatisering te besparen?

Vanaf volgende maand wordt Nest Cam voor het eerst in Europa aangeboden (België, Frankrijk, Ierland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk). De Amerikaanse kosten zijn $ 199

Hiermee kunt u uw huis zien in Super verwijder 1080p HD -video. Het omvat geavanceerde nachtzicht. Het heeft zowel een microfoon als een luidspreker, zodat je zo goed kunt praten en luisteren. Naast wanneer u zich aanmeldt voor Nestbewuste met videogeschiedenis, kunt u de nieuwe cloud -opnameservice van Nest van Nest terugspoelen en 10 of 30 dagen video terugspoelen en nog meer precieze bewegingswaarschuwingen krijgen.

Uitverkoop

1.685 beoordelingen

Google Nest Security Camera Indoor-Night Vision, 1080p HD Video, CCTV-camera-plug-in-and-go beveiliging, op uw telefoon 24/7 online video

Snelle, eenvoudige opstelling. Sluit Nest Cam aan en download de Nest -app om aan de slag te gaan. Geen hub nodig
24/7 online video. De weergave van 130 graden toont uw huis in 1080p HD, zowel dag als nacht
Waarschuwingen op uw telefoon. Krijg activiteitswaarschuwingen om ervoor te zorgen dat u kunt zien wanneer er iets plaatsvindt terwijl u weg bent

£ 73,99

Koop op Amazon

Nest Protect v2.0

De nieuwe Nest Protect (£ 89) maakt nu gebruik van twee golflengten van licht om zowel snel als langzaam brandende branden te zoeken. Het systeem is iets kleiner (11%) en nu kunt u valse alarmen van uw telefoon of tablet zwijgen met behulp van de Nest -app, in plaats van dat handgolven te gebruiken dat de reden was voor het terugroepen van de allereerste versie.

Slim het nest beschermt onmiddellijk onmiddellijk zijn luidspreker en hoorn elke maand, luisterend met zijn ingebouwde microfoon. Het zal zelfs proberen dit te doen terwijl u uitgaat met het gebruik van gegevens van uw verschillende apparaten.

Het tweede generatie Nest beschermt rook en koolmonoxide (CO) alarm is het allereerste residentiële alarm dat een aangepaste spectrumsensor biedt die twee golflengten van licht gebruikt om verschillende soorten branden te zoeken. Ook kan Nest Protectarmen nu tot zwijgen worden gebracht van uw telefoon.

Uitverkoop

4.017 beoordelingen

Google Nest Protect – Smoke Alarm en koolmonoxidedetector (batterij)

Het rookalarm waar anderen naar opkijken. Nest Protect is een rook en koolmonoxide-alarm met een split-spectrum rooksensor om zowel snelle als langzaam brandende branden te vinden. Het kan een waarschuwing naar uw telefoon sturen, met u praten en zelfs de methode in het donker aansteken
Het vertelt u wat het risico is en waar het is. De split-spectrumsensor zoekt naar zowel snel als langzaam brandende branden. Het heeft ook een 10 -jarige CO -sensor om ervoor te zorgen dat het u kan vertellen waar giftig, onzichtbare CO zich verstopt.
Je weet het overal. Nest Protect kan uw telefoon waarschuwen als er thuis iets mis is. U krijgt een bericht als het alarm afgaat, als de batterijen laag beginnen te lopen of als een sensor niet werkt. Evenals u kunt uw nest -bescherming het zwijgen van het gebruik van de nest -app

£ 84,00

Koop op Amazon

Nest heeft ook de nieuwste v4.5 hun Discovering Thermostat -softwaretoepassing aangepast en heeft een opnieuw ontworpen app v5.0 uitgebracht die voor het eerst alle drie de nestproducten, op verschillende platforms, samenbrengt. U kunt de Nest -app gebruiken in een browser en op iOS 8.0+ of Android 4.0+.

En ten slotte hier is het ‘Nest Debitful Home’, dat laat zien dat Idilic Automated World waar al dit spul echt werkt.

Nest.com: Nest Review

Deel dit:
Facebook
Twitter
RedditLinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Laatste update op 2021-10-04 / Affiliate links / foto’s van Amazon Product Marketing API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *