• Uncategorized
  • 0

Stempelverhaal: hoe mijn Flickr -foto werd gebruikt door Royal Mail voor nieuwe 1e klasse postzegel

Ik hoop dat je mijn verwennerij deze keer vergeeft, terwijl ik een verhaal vertel dat niet smart home -gerelateerd is.

Contact

Dit verhaal begon met een bericht dat ik afgelopen zomer in mijn spammap vond en vroeg naar een foto die ik op mijn Flickr -account had gepost.

In het begin dacht ik dat het gewoon je reguliere phishing -poging was, maar een beetje onderzoek op Google en LinkedIn overtuigde me dat het echt van Royal Mail was.

Na wat heen en weer was het uit dat eerste contact in juli 2016 duidelijk dat mijn foto slechts een van de vele op een shortlist was die werd overwogen voor een nieuwe set postzegels. Er werd uitgelegd dat er andere hindernissen waren om over te komen voordat ik zou ontdekken of het daadwerkelijk zou worden gebruikt of niet.

Groen licht

Na een paar maanden hoorde ik eindelijk terug van de charmante dame op de Royal Mail afgelopen november. Ze vertelde me dat ze veel verschillende schoten hadden geprobeerd, maar bleven terugkomen naar de mijne. Ze bevestigde dat mijn foto was gekozen met de laatste stap die de postzegels naar de koningin had gezien voor definitieve goedkeuring.

De foto die bijna niet was

Maar dit is misschien nooit gebeurd, niet alleen omdat die eerste boodschap zo gemakkelijk in mijn spammap had kunnen worden gemist, maar omdat ik de foto in de eerste plaats bijna niet heb genomen.

Het was een zonnige avond in juli 2013 en ik herinner het me duidelijk. We hadden de prachtige wandeling van PortballIntrae, over Runkerry Beach en langs de kliffen, voltooid naar de Giants Causeway.

In 2013 pikte ik mijn Canon EOS 60D in en irriteerde ik ongetwijfeld mijn betere helft en het andere paar bij ons, waarbij ik om de zoveel tijd stopte om foto’s te maken van de sensationele opvattingen. Als je nog nooit in Noord -Ierland bent geweest, is het tijd dat je deze uitstekende kleine plek hebt bekeken, vooral de noordkust met zijn UNESCO -werelderfgoed en veel Game of Thrones -locaties.

Toen we het binnenland binnenkwamen en het bezoekerscentrum naar huis passeerden, keek ik terug en dacht ik dat het gebouw van de National Trust er buitengewoon uitzag in het avondzonlicht met zijn symmetrische lijnen en lange schaduwen tegen de heldere hemel. Ik heb gedebatteerd of ik iedereen opnieuw moest irriteren of gewoon doorloop.

Uiteindelijk verontschuldigde ik me en rende terug en nam de foto. Ik ben dankbaar dat ik dat heb gedaan

De postzegelset

De set met 10 postzegels viert uitmuntendheid in hedendaagse architectuur en engineering in het VK. De postzegels zijn 12 maanden te koop.

Dus ik moest nu meer dan een jaar uit mijn opwinding bestaan, niet echt zeker of ik het kon geloven tot de dag dat de stempel in mijn hand was.

En die dag is vandaag. Bedankt Royal Mail!

My Instagram: My Flickr: My 500px: RoyalMail.com: The Giant’s Causeway

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *