DIY: Picture Art

Ontdek precies hoe u de DIY: Picture Art in Designer en Blogger Jacquelyn Clark van Lark & ​​Linnen’s Home Excursion on H&H TV in designer van Lark & ​​Linnen TV kunt maken. Verander uw eigen foto’s in prachtige prints voor uw huis met behulp van Photoshop met deze eenvoudige stapsgewijze instructies.

Open je foto van de optie in Photoshop en converteer deze naar zwart en wit (klik op afbeelding> modus> grijswaarden).

Klik in Photoshop op Gegevens> Nieuw> Wijziging van de breedte en een hoogte tot 50 cm elk.

Sleep je zwart en een witte foto naar je nieuwe canvas van 50 cm x 50 cm. Voeg een nieuwe laag toe, wijzig uw verfkleur aan uw gestreepte kleur naar keuze, klik op het gereedschap Rechthoek en produceer een streep die over het hele canvas overspant.

Speel in het lagenpalet met de dekking van je streep (ik zet de mijne op 60%).

Markeer al uw lagen (inclusief de achtergrond), klik op de “Verplaatsgereedschap” en klik in de bovenste werkbalk op de “verticale centra” uitlijnen en “Horizontale centra uitlijnen”. Dit zorgt ervoor dat uw foto volledig in het midden van uw canvas wordt geplaatst.

Voeg een nieuwe laag toe. Klik op het “ellipse -tool” en op de bovenste werkbalk Zorg ervoor dat “paden” worden gekozen (het is het pictogram met de stippen en de penpunt). Houd de shift -sleutel ingedrukt en produceert een grote cirkel in het midden van uw canvas. Ideaal klik op de cirkel> Keuze maken> Klik op “OK”.

Klik op de bovenste werkbalk op Kies> Inverse. Markeer uw “roze streep” -laag en klik op Bewerken> Wissen. Markeer uw “foto” -laag en klik op Bewerken> Wissen. Je kunt dan misschien enigszins spelen met de plaats van je cirkel om ervoor te zorgen dat deze nog steeds gecentreerd is.

Laat uw foto op ware grootte (50 cm x 50 cm) afdrukken in uw regionale printwinkel, evenals deze in vorm volledig in een IKEA RIBBA -frame! Opmerking: als je er een reeks van produceert, wil je misschien spelen met de plaats van je streep op elke foto om extra interesse te produceren.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *