• Uncategorized
  • 0

Apple’s nieuwe Airport Express nu met 802.11n

Apple heeft net hun £ 65 Airport Express bijgewerkt naar 802.11n. Nu tot 5 keer sneller dan zijn voorganger, kunt u met dit nuttige kleine apparaat thuis een draadloos netwerk maken. Het gaat ook om met je iTunes Music Library waarmee je in elke kamer van je huis kunt luisteren. U kunt ook een printer aan de USB -poort bevestigen en draadloos delen.

Alle luchthavenbasisstations lopen nu snelst draadloos conventioneel – Cupertino, Californië – 17 maart 2008 – Apple hebben vandaag zijn Airport Express Mobile Base Station met 802.11N bijgewerkt om tot vijf keer de prestaties en twee keer het bereik van het vorige model te leveren. Airport Express is geprijsd op slechts £ 65 (INC btw) en is ‘s werelds kleinste 802.11n-gebaseerde mobiele basisstation. Het kan rechtstreeks op de muur worden aangesloten voor draadloze internetconnectiviteit en USB -printen thuis of gemakkelijk onderweg voor draadloze vrijheid gebracht waar een internetverbinding is. Airport Express bevat AirTunes ™, dat moeiteloos werkt met iTunes® om gebruikers een eenvoudige en economische manier te geven om iTunes -muziek draadloos te streamen van een pc of Mac® naar elke kamer in huis.

“Apple loopt voorop met een breed scala aan innovatieve 802.11n -basisstations voor bijna elke draadloze netwerkbehoefte,” zei Philip Schiller, senior vice president van Apple van wereldwijde productmarketing. “Van de kleine en draagbare Airport Express tot extreme luchthavens voor werkgroepen van maximaal 50 gebruikers en de nieuwe tijdcapsule voor geautomatiseerde back -ups, Apple -klanten hebben nu veel meer geweldige manieren om hun draadloze netwerken met 802.11n uit te breiden.”

Airport Express heeft een eendelig, compact ontwerp met een gewicht van slechts 6,7 gram, wat maximale draagbaarheid levert. Airport Express gebruikt zowel pc- als Mac -gebruikers de mogelijkheid om een ​​enkele DSL- of koordbreedbandverbinding te delen met maximaal 10 gelijktijdige gebruikers. Gebruikers kunnen ook draadloos een printer delen die is verbonden met de USB -poort. Apple’s Airport Utility Software levert eenvoudige stapsgewijze instructies voor het instellen en configureren van Airport Express; En met zijn geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, Express-gegevens van Airport Express over netwerkcomputers met ondersteuning voor Wi-Fi Protected Access (WPA/WPA2), 128-bit WEP-codering en een ingebouwde firewall. Apple bevat nu 802.11n als conventioneel in de hele lijn van luchthavenbasisstations en Mac -notebooks, evenals IMAC®, Apple TV® en Time Capsule ™.

Airport Express omvat een ingebouwde combinatie digitale en analoge audioconnector waarmee gebruikers verbinding kunnen maken met een thuisstereo of aangedreven luidsprekers. iTunes detecteert automatisch externe luidsprekers en geeft ze weer in een basispop-uplijst voor de gebruiker om te selecteren. Zodra de externe luidsprekers zijn geselecteerd, streeft AirTunes draadloos iTunes -muziek van de computer naar het basisstation van de Airport Express. Meerdere basisstations van Airport Express kunnen rond een huis worden ingesteld, elk verbonden met een set aangedreven luidsprekers voor een muziekervaring met een hele thuis. Airport Express kan ook het bereik van een bestaande Airport Extreme® draadloos netwerk uitbreiden.

Prijzen en beschikbaarheid
Airport Express is meteen beschikbaar via de Apple Store® (www.apple.com), de winkels van Apple en Apple geautoriseerde wederverkopers voor een voorgestelde verkoopprijs van £ 65 (INC btw). ”

Airport Express: Apple.com

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *