Apple Watch: Pols gedragen Wonder of Fashionista FAD?

Na het evenement van vandaag weten we veel meer over de Apple Watch (bekijk ons ​​spiekblad hieronder voor alle nieuwe dingen van de presentatie die net klaar is).

Als u nog geen slimme eigenaar bent, kan dit het apparaat zijn waardoor u wilt meedoen.

De SMART -categorie is al goed verzorgd met een selectie die beschikbaar is bij veel verschillende leveranciers, waaronder enkele tweede en misschien zelfs derde generatie apparaten. Dus zal Apple’s Make a Dent op de markt gebruiken of is het te laat aangekomen?

Tot dusverre is de verkoop relatief teleurstellend voor makers, dus er is nog steeds voldoende tijd voor Apple om mee te doen. De smartwatch -categorie staat nog in de kinderschoenen en onthoud dat smartphones beschikbaar waren lang voordat de iPhone verscheen, en tabletcomputers waren ongeveer jaren vóór de iPad, En kijk hoe die werkten voor Apple.

Mode

De Cupertino Tech Giant verkoopt tegenwoordig schaamteloos mode. Met hun acquisitie van Beats vorig jaar en nu horloges die een identieke functieset hebben, maar met zo’n reeks prijzen voor over het algemeen hetzelfde product is het duidelijk dat ze de lust voor hun producten willen verhogen.

De drie Apple geniet van ‘collecties’ (sport, staal en editie) hebben hun eigen prijsstructuren en passen bij het normale goed, beter, beste denken van Apple.

Maar het valt nog te bezien of het publiek gelooft dat een dure appel geniet, hetzelfde prestige kan hebben als een luxemerk als Rolex. En hoewel al deze mode -focus het imago voor sommigen ongetwijfeld zal verbeteren, kan het misschien veel meer pragmatisch van het merk volledig van het merk veranderen.

Het meest uitdagend is het feit dat dit een technisch product is. Koop een Rolex en het zal vandaag net zo nuttig zijn als wanneer je het over 50 jaar overhandigt aan je kleinzoon. Je krijgt een Apple geniet van volgende maand duidelijk in de wetenschap dat het deze keer onhandig verouderd zal zijn.

Functie

Dus is dit gewoon weer een flitsende gadget die je elke avond (inductief) moet opladen, of zou het echt nuttig kunnen zijn? Als u er niet in voor de mode zit, kunt u zelfs de basismodelprijs voor de functionaliteit rechtvaardigen?

Zo goed als moderne smartphones zijn, is er nog steeds die wrijving om ze uit je zak te halen en te ontgrendelen voordat je iets in je huis kunt besturen. Wat als het binnenkomen van een kamer die bedieningselementen wordt geactiveerd voor die ruimte om zich automatisch aan uw pols aan te bieden?

Als een slimme geniet aangeeft dat je je telefoon in de loop van een dag uit je zak of tas haalt, gewoon om meldingen te lezen en Siri alleen te gebruiken, zou die tijd dan voldoende zijn om je er een te krijgen?

Als de Apple geniet, vervangt uw huissleutels en misschien uw autosleutels in de toekomst dat uw interesse voldoende is? Apple Pay door middel van het geniet kan erop wijzen dat u uw budget ook niet uit uw zak hoeft te halen en links met de luchtvaartmaatschappijen moeten aangeven dat uw geniet ook uw instappas is.

Succes of mislukking

De beste kans van Apple om de concurrentie hier te verslaan, hangt, zoals altijd, af van het beter werk. Hun beroemde aandacht voor detail en ui -kennis moet hen een voordeel geven in deze nieuwe categorie. Het heeft zijn eigen uitdagingen voor gebruikersinterface, maar het begrijpen van het is in het verleden de kracht van Apple geweest. We zullen snel weten hoe de ‘blikken’ en andere functies in werkelijkheid werken.

Maar Google heeft niet stilstaan ​​en hun Android Wear -programma heeft een tempo ontwikkeld. Voorbij is het onhandige Google -ontwerp van weleer en ze knopen nu bij Apple’s Heals.

Smart geniet en crowd financiering lieveling Pebble heeft zojuist hun meest actuele apparaat gelanceerd-Pebble Time, een meer betaalbare kleur e-paper geniet van een altijd te zien en een week lang batterijduur.

Ongelooflijk meer dan 80% van de winst van Apple komt nu van de iPhone en iPad, dus het is geen wonder dat ze op zoek zijn naar de hoofdstad van nieuwe producten in het iOS -ecosysteem. En vergeet niet dat de Apple geniet van een iPhone van de afgelopen jaren om te functioneren, momenteel hoeven alleen iPhone 5 en hoger eigenaren toe te passen.

Bron: MacRumors.com

Als je naar de bovenstaande grafiek kijkt, kun je zien dat de hele MAC -computerlijn momenteel goed is voor minder dan 10% van de appelswinsten, dus het is moeilijk om een ​​horloge te zien die een substantiële impact heeft op het inkomen. Een paar miljoen verkochte eenheden zijn misschien een brullend succes voor veel bedrijven, maar als je Apple bent in 2015, heb je dat nodig om tientallen miljoenen te zijn. En Apple kan snel de focus verliezen wanneer er iets optreden (Apple TV -eigenaren zijn nu bijvoorbeeld een paar jaar zonder liefde gegaan).

Alleen de tijd zal leren of Apple nog een hit op zijn handen heeft – of een andere Lisa.

Spiek briefje

Dit is wat we hebben geleerd van de presentatie van vandaag:

Beschikbaar: pre-order vanaf 10 april (beschikbaar 24)

Prijs: 38 mm vanaf £ 299

Prijs: 42 mm vanaf £ 339

De levensduur van de batterij: “De hele dag batterijduur … tot 18 uur”

Gebruik het om oproepen aan te nemen

Gebruik het om e -mail te lezen

Gebruik het om Apple TV te besturen

Gebruik het als zoeker voor iPhone -camera

Luister naar muziek zonder je iPhoneiOS 8.2 met geniet van ondersteuning die vandaag is uitgebracht

Andere aankondigingen

Nieuwe 12 ″ ‘MacBook’

Dunste lichtste MacBook ooit

9 uur batterijduur

Vanaf $ 1.299

Beschikbaar vanaf 12 april

Apple TV minimaliseerde tot £ 59

Nu 700 miljoen iPhones worden verkocht

pay nu geaccepteerd op 700.000 plaatsen in de VS.

Meer producten die HomeKit gedurende het jaar ondersteunen

Open Source ResearchKit gelanceerd om medisch onderzoek te helpen

Apple.com/watch

#
Voorbeeld
Product
Beoordeling
Prijs

1

Apple geniet van Series 3 (GPS, 38 mm) – Space Gray Aluminium Case met Black Sport Band

10.738 beoordelingen

£ 178,98

Ga op Amazon

2

2021 Apple geniet van SE (GPS, 40 mm) – Gouden aluminium case met Starlight Sport Band – Regular

833 beoordelingen

£ 217,00

Ga op Amazon

3

Apple geniet van Series 7 (GPS, 45mm) – Midnight Aluminium Case met Midnight Sport Band – Regular

2.193 beoordelingen

£ 398,39

Ga op Amazon

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest1
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Laatste update op 2021-10-04 / Affiliate links / afbeeldingen van Amazon Product Advertising API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *