• Uncategorized
  • 0

Spring Room Makeover: Deel 2

Een paar weken geleden vertelde ik je over de make -over van de woonkamer waarmee ik Cameron hielp. Na een dag van het oppakken van accessoires en ontwerpaccenten, kwam deze ruimte in een snap samen. Hier zijn de foto’s:

We hebben de kamer voor het eerst uitgerust met essentiƫle grotere stukken, waaronder de bank en gordijnen, voordat ik de accessoires vond.

Om de ideale accentstukken te vinden en op te pakken, reed ik door de stad in de geheel nieuwe Buick Verano, wat ik in de kofferbak kon vinden. (Deze blog wordt gesponsord door Buick Verano. Voer in om meer dan $ 3.000 aan elegante thuisaccenten te winnen!)

Tussen de winkels, ik hield Cameron in de lus en vroeg om zijn decoratie -mening met behulp van mijn mobiele telefoon met de handige Bluetooth -connectiviteitsfunctie van de auto. (Beide handen op het wiel!)

Na zijn terugkeer met de accessoires hebben we de kamer afgemaakt. De luxe details zijn wat deze leefruimte echt samen trekt. Mijn voorkeursartikelen zijn de consoles die de open haard flankeren – die Cameron oppikte op Bungalow 5 in New York – en de kroonluchter van Cocoon Furnishing.

Deze lade -eenheden zijn optimaal om rommelige items weg te verbergen en tegelijkertijd het ideale oppervlak te bieden om verzamelobjecten weer te geven. Ik ben dol op de details van het Brickfront.

De kroonluchter, gemaakt door Robert Abbey voor Jonathan Adler, werpt een verbluffende gloed in de ruimte. De tijdloze stijl maakt het een must-have.

Zie veel meer glamoureuze decoratie vondsten in onze fotogalerij en bekijk Cameron en ik trekken de make -over van de woonkamer samen in ons online tv -segment.

Fotocredits: Jason Stickley

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *