• Uncategorized
  • 0

13 Buitengewone indoor-outdoor-ruimtes

Wanneer het weer warm genoeg wordt, heeft de sirene-call van het zonnige buitenleven de neiging om iets binnenshuis te overtreffen. Maar onze buitenruimtes kunnen niet dezelfde luxe huisvesten als onze binnenkant – of toch? Brug de indoor-outdoor kloof met deze swoonwaardige ideeën uit de pagina’s van H&H. Van glazen terrassen en dakpatio’s tot afgeschermde portieken, deze prachtige ruimtes bieden het beste van twee werelden.

West-end Toronto House en de binnenplaats van de ontwerper John Tong werd bepaald door de behoeften van zijn kinderen, waardoor een oude industriële steeg een gigantische buitenspeelkamer werd. Schommelingen werden opgehangen aan bestaande stalen balken, die een natuurlijke luifel creëerden voor een zitgedeelte.

Fotograaf: Stacey Brandford

Bron: huis en thuis juni 2010

Ontwerper: John Tong, 3e oom ontwerp

De achterwand heeft een 12-voet cederinstallatie die fungeert als achtergrond en een scherm voor het projecteren van films. Breng een paar slaapzakken en kussens en film Night uit een heel nieuw niveau in deze ruimte.

Fotograaf: Stacey Brandford

Bron: huis en thuis juni 2010

Ontwerper: John Tong, 3e oom ontwerp

Een afgeschermd dek is de beste overgangsruimte tussen binnen en buiten. Een lage muur verankert de lange ramen die een ononderbroken uitzicht bieden, terwijl de dekleuning rond de breedte van het dek doorgaat en de lijn tussen de twee ruimtes vervaagt.

Fotograaf: Michael Graydon

Bron: huis en thuis juli 2013

Ontwerper: Muskoka Living Interiors

De pergola in deze Toronto achtertuin levert schaduw en bescherming voor de ingebouwde zitplaatsen. Pluche kussens verzachten harde buitenmaterialen zoals steen en hout. Verse bloemen in een vaas op de tafel weerspiegelen het uiterlijk van een veel meer formele binnentafelinstelling.

Fotograaf: Michael Graydon

Bron: huis en thuis september 2012

Designer: Terry Ryan, Cubic Yard Design

Paving Stone gelegd in een visgraatpatroon creëert een tapijtachtig effect en afbakent de leefruimte, gezien vanuit het interieur van de Cabana. Een 20-voet glijdende glazen accordeondeur afbakent de binnen- en buitenruimtes. Het modmeubilair zou even thuis zijn in een woonkamer als hier.

Fotograaf: Virginia MacDonald

Bron: huis en thuis juli 2013

Designer: Garden Design: Meredyth en Bard Hilton, Artistic Gardens

Het vloerkleed in Ikat-stijl werd gemaakt van weerbestendige materialen om op te staan ​​tegen de elementen in dit het hele jaar door huis in de Catskills, New York. Dit afgeschermde dek overbrugt de opening tussen een eeuw oude blokhut op het ideaal en een groter huis uit de jaren 80 aan de linkerkant.

Fotograaf: Anastassios mentis

Bron: huis en thuis mei 2015

Ontwerper: Brendan Kwinter-Schwartz

De senior editor van H&H Sally Armstrong’s kelderwandeling werd omgezet in een vermakelijke oase. Om een ​​naadloze overgang van binnen naar buiten te creëren, is de patio-bankette gemaakt en geaccentueerd om te voelen als een uitbreiding van de ingebouwde binnenbank. De betonnen vloer wordt ook overal gedragen.

Fotograaf: Virginia MacDonald

Bron: huis en thuis september 2013

Designer: Sally Armstrong, Architect, Kelly Buffey (Atelier Kastelic Buffey)

GezienVan kelderniveau verzachten de weelderige aanplantingen en stoffen de betonnen surround. Een mix van materialen, inclusief hout en rattan, zal gracieus verouderen. In plaats van een grote muur van beton, leveren de terrasvormige aanplantingen visuele interesse – het is moeilijk te geloven dat dit zitgedeelte onder het maaiveld ligt!

Fotograaf: Virginia MacDonald

Bron: huis en thuis september 2013

Designer: Sally Armstrong, Architect, Kelly Buffey (Atelier Kastelic Buffey)

De gevarieerde zitplaatsen, evenals de multi-level bar, maken dit echt de grootste vermakelijke ruimte. Het geven van veel opties voor zitplaatsen is cruciaal voor een comfortabele buitenervaring, en de mix-and-match materialen hier breken de monotonie van normale uniforme buitenzitjes op.

Fotograaf: Virginia MacDonald

Bron: huis en huis juli 2007

Designer: Peter Fallico

Het achterterras van het Londense huis van de ontwerper van Den Thillart bevat het beste van de esthetiek van het Engelse land. Niet -overeenkomende strepen op de fauteuil spiegelen de stoelen van de lattencafé buiten. Het cerulean -voetstuk dat als bijzettafel wordt gebruikt, roept een tuinvogelbad op en brengt de buitenkant erin.

Fotograaf: Chris Stubbs

Bron: House & Home januari 2011

Designer: Colette van den Thillart, NH Design

Ontwerper en kunstenaar Jay Hodgins ‘lang afgeschermde dekfuncties regen of glans, dankzij een stevige dakbedekking hierboven. De overheadverlichting, zachte meubels en kunst die op de achterwand worden weergegeven, doen de ruimte aanvoelen als een verlenging van het huis.

Fotograaf: Alex Lukey

Bron: House & Home maart 2015

Designer: Jay Hodgins

Wie zegt dat buitenmeubilair saai moet zijn? Designer Sarah Hartill bracht wat glamour naar haar achtertuin -vermakelijke gebied met een gouden tafel en stoelenset. De betonnen keermuur omlijst de ruimte, waardoor het een kamerachtige structuur krijgt en wordt bedekt met kussens voor een slim alternatief voor zitplaatsen.

Fotograaf: Michael Graydon

Bron: House & Home februari 2014

Designer: Sarah Hartill; Architecturale blauwdrukken, Will Hudson, Hudson Architecture

Het centrale paviljoen van deze retraite op het South Pender Island van B.C. vervaagt echt de lijnen tussen buiten en binnen. Twee wanden met schuifglazen deuren geven aan dat oceaanbriesjes ideaal komen. De gebruikte materialen zijn allemaal die de kleuren van de natuur weerspiegelen en de meubels zijn doelbewust laaghangend om het uitzicht ononderbroken te laten.

Fotograaf: Janis Nicolay

Bron: huis en thuis mei 2014

Ontwerper: Carrie McCarthy en Tanja Hinder, McCarthy belemmert interieurontwerp

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *