• Uncategorized
  • 0

Patronen met olieslies

Nou, we zitten in het midden van de zomer, en als je net als ik bent, je bent waarschijnlijk gek hectisch met BBQ’s, feesten en jongleren met de zomerse schema’s voor kinderen. Het ontdekken van tijd om het gemakkelijkste vaartuig te doen kan een uitdaging zijn. Dus, laat het onkruid wachten en tart een tafel of twee rond het huis. Het enige dat u nodig heeft, zijn een paar grasvelden van oliedoek en een essentieel pistool. Dit is wat u moet weten.

Oildel was oorspronkelijk een katoenen stof behandeld met lijnolie om het een semi-waterbestendige coating te bieden. Tegen de late jaren ’50 werd het vaker begrepen als vinyl en werd het verbonden aan een flanellen doek.

Ik hou van felle stippen voor een huiskantooropstelling, evenals het bit-bednummer hieronder schreeuwt gewoon in het weekend weg. Als je niet de moeilijkheid wilt om het materiaal naar de houten top van de tafel te geven, laat het materiaal dan gewoon voor zichzelf spreken en een externe eettafel of picknicktafel met patroon draperen. Aangezien olieblok waterbestendig is en niet nodig is om te zomen, is het een droom om mee te werken.

Deze geschilderde tafel zorgt voor een perfect werk/ambachtelijk oppervlak wanneer ze worden bedekt met stippellijn met oliedoek.

Ik ben dol op de cottage -sfeer hier – evenals hoe schattig deze tafel precies in een badkamer of jongerenkamer zou zijn?

Voeg een strooi patroon toe op een vermoeide oude achtertuin en laat het de hele zomer buiten.

Hier zijn enkele uitstekende (heldere!) Patronen aangeboden met Oil -kaart wereldwijd [www.oilcloth.com]:

Houd ook in de gaten in uw regionale materiaalwinkel – oliedoek is meestal gedurende de lente gevuld en de zomer.

Vind meer eenvoudige DIY -concepten in onze tv -show op internet. Klik gewoon op “op onderwerp” en selecteer DIY.

Fotocredits: 1-2. The Yvestown Blog3. Posy4-5. Olierecht internationaal

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *