• Uncategorized
  • 0

Het gemaskerde installatieprogramma bij de dood van Pronto

Het gemaskerde installatieprogramma herbergt de recente dood van de Philips Pronto en beschouwt precies hoeveel een specifieke Cuppertino -tablet de schuld had. Hij beschouwt de systeemopties beheren en denkt aan wat het betekent voor de aangepaste installatie -industrie …

“Philips die zich terugtrekken uit de managementmarkt door de Pronto -operatie te sluiten, is nogal een verrassing en er is ons weer aan het geloven waar de System -markt naar het management kan worden geleid.

We hebben nog nooit veel gedaan met de Philips Pronto. We hebben een paar in banen en we hebben zelfs een oud monochrome systeem terug thuis in de weggegooide Set Mountain (neem voor meer informatie over de weggegooide Set Mountain contact met de redacteur en ik ben Natuurlijk kunnen we iets bevatten). Veel dealers zijn enthousiast over het pronto en ik heb er een mooi werk aan gezien – een NetStreams Digilinx -controller die het eigen touch -paneel van Netstream te schaamt, een echt mooie module om de DF -oplossingensoort van servers te beheren, Sonos beheren enz. Maar met dat alles en ondanks wat leek op nogal een actieve pijplijn van vooruitgang die Philips heeft besloten de stekker te trekken.

Het ziet er niet uit als een paniekuitgang. Philips heeft geprobeerd deze operatie twee jaar te herstructureren, aan te bieden of te verplaatsen. Nadat ze nog geen pad hebben ontdekt, hebben ze net de deuren gesloten. Naast dit hebben ze een enorme boodschap gepubliceerd aan de aangepaste installatiemarkt die stelt: “We geloven niet dat dit een markt is die het waard is om na te streven”.

Het vinden van cijfers in de aangepaste installatiemarkt is lastig. Het is niet eenvoudig om naar marktaandeelcijfers te komen, maar Gut Feel stelt dat de Pronto -variëteit het redelijk goed deed. Het was een grote speler in een vrij kleine vijver. Vanuit ons oogpunt sloeg het gebieden van het afschuwelijke aanbod van Nevo en in termen van zijn uitbreidbaarheid dat het voor RTI was. We hebben het niet geaccepteerd, omdat het dicht bij AMX kwam in termen van wat het zou kunnen doen, maar een vooruitgangsfeer had waar zelfs zijn eigen moeder moeite mee zou hebben om lief te hebben. We zagen het als een bedreiging en het is een echte verrassing om het te zien gaan. Nu is het verdwenen dat we vereisen om te begrijpen wat het ons kan vertellen over de marktmarkt beheren.

Bij het trekken van wat een succesvolle variëteit leek te zijn met een sterk klantenbestand, lijkt Philips ons te vertellen dat de marktmarkt niet een aantrekkelijke voldoende propositie is. Andere bedrijven vertellen ons soortgelijke dingen. Control4 heeft hun verscheidenheid aan draadloze aanraakpanelen getrokken en als u de Control4 iPad -app hebt gebruikt, u zult het waarschijnlijk eens zijn dat dit een praktische stap is. De iPad is een spelwisselaar; Ik vermoed dat we nog nooit een AMX 5200i zullen aanbieden, hoewel de kosten van de touchpanel -app voor AMX kloppen van wat we zouden betalen voor een Pronto 9600. Mensen willen en verwachten hun wijze huizen te kunnen beheren Met de iPad en op voorwaarde dat deze kan worden uitgevoerd op een methode die volgens ons betrouwbaar genoeg geloven, zijn we daar blij mee. We zullen geen geld verdienen met het verkopen van iPads (of de app), maar we hebben een marge om de moeilijke dingen te doen – laat het werken, laat het op betrouwbare wijze werken, verberg het lelijke spul en laat het er zo goed uitzien en lawaai .

Interessante tijden voor aangepaste installateurs. Ik weet zeker dat AMX, Crestron, RTI en Control4 hectisch zijn, precies hoe ze relevant blijven. ”

Gemaskerde installateurs Vorige berichten: Universal Remotes op Amazon

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *