• Uncategorized
  • 0

Appletv -installatie voor muur of achterkant van Telly

Een paar jaar geleden hebben we een verhaal uitgevoerd op een ingenieuze installatie voor de toen nieuwe Mac Mini.

H-kwadraat heeft gezien dat hun variëteit heeft verbreed en dat het nu de tv-lade bevat die kan worden gebruikt om een ​​appletv op een muur of zelfs op de achterkant van een flatscreens Vesa Mount te plaatsen.

“De vrijwel onzichtbare muurinstallatie kan worden gedraaid om ervoor te zorgen dat uw Apple TV in bijna elk type richting kan worden gericht. Dit maakt het eenvoudig om uw Apple TV te beheren met behulp van uw Apple -afstandsbediening, aangezien u de IR -ontvanger van de Apple TV altijd naar de algemene richting van de locatie van de Apple Remote kunt oriënteren.

U kunt uw Apple TV ook in uw pleziercentrum of op elke vorm van plaats plaatsen waar u het gewoon nodig hebt om het uit de methode te halen, maar nog steeds eenvoudige toegang heeft.

Heb je een plasma met VESA die gaten installeert? Precies hoe zit het met een articulerende muurmontage met VESA-schroeven. Installeer uw TVTray erop! De gemeenschappelijke 75 mm en 100 mm installatie -gatconfiguatie geeft aan dat u niet alleen de TVTray op elk type verticale of horizontale oppervlak kunt installeren, maar u kunt het ook beveiligen aan elk type gadget dat de VESA -installatiestandaard ondersteunt. ”

www.h-sq.com: Apple TV

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *