Marvell’s nieuwe IoT SDK voor Apple HomeKit

Marvell heeft een nieuwe SDK aangekondigd voor Apple’s Home Automation Framework, HomeKit.

Marvell’s SDK voor HomeKit is beschikbaar op het IoT-platform van EZ-Connect ™, waaronder de 88MC200 microcontroller van Marvell en Advanced Appastar® 88W801 Wi-Fi System-on-Chip (SOC). De SDK wordt al gebruikt door verschillende hardwareproducenten en maakt de weg vrij voor de eerste HomeKit -accessoires die op de markt kunnen worden gebracht.

Marvell’s EZ-Connect Wi-Fi MicroController IoT-platform heeft een krachtige Cortex-M3-microcontroller (88MC200) en een best-in-class 802.11n draadloze radio (88W8801) die samen de essentiële stukken leveren voor het mogelijk maken van een homekit-oplossing.

Tot nu toe verschijnen apparaten die het Apple -framework ondersteunen. Tijdens het Spring Forward -evenement eerder deze week zei Apple dat veel meer producten die HomeKit ondersteunen gedurende het jaar zal worden uitgerold.

marvell.com/solutions/internet-of-things/

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of abonneer u op onze RSS -feed. Je kunt deze nieuwsverhalen zelfs laten bezorgen door middel van e -mail, elke dag rechtstreeks naar je inbox.

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *