• Uncategorized
  • 0

Kelder Remodellering Ideeën

Veel meer gevorderd dan de reclame -ruimtes van de afgelopen jaren, de kelders van vandaag worden omgezet in elk type dat u zich mogelijk kunt voorstellen om te setting: huiskantoor, sportschool, slaapkamer, huishoudkamer, wasruimte, keukenruimte – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Zoals bij elk type renovatie, is planning cruciaal. Voordat u een kelder Reno start, moet u er zeker van zijn dat u een sterk, goed doordacht plan in de hand hebt voordat u begint met de transformatie. Gezien het feit dat veel mechanische systemen van veel huizen, sanitairpijpen en elektrische bedrading worden ontdekt in de kelder, denk aan het inhuren van experts zoals de elektricien Bentleigh Services om u te helpen het gebied op te stellen voor de make -over.

Plafond

Zodra u hebt gegarandeerd dat uw plan de juiste opslag, verlichting, elektrische en gegevensbehoeften aanpakt, gaat u over welk type plafond u moet worden ingesteld met uw bouwer. Als uw kelder een plafondhoogte van minder dan acht voet heeft, is het voltooien van het plafond met geschilderde gyprock of sheetrock een geweldige optie, maar heeft de installatie van versterkingstoegang tot panelen tot pijpen, draden en sanitair nodig voor elk type reparatiewerkzaamheden dat kan nodig zijn.

Als de plafondhoogte van uw kelder veel meer dan 8 voet is, denk dan aan het installeren van een hangend plafond. Zowel praktisch als aantrekkelijk, een gesuspendeerd plafond bestaat uit een rooster dat is geïnstalleerd om te dekken en aan het bestaande plafond te hangen. Rasters worden in verschillende kleuren aangeboden of kunnen worden verborgen met decoratieve strips. De plafondpanelen, die over het algemeen 24 “x 24” meten, worden in elk vierkant van het rooster ingesteld en ontwikkelen een ingewikkeld plafond dat mogelijk maakt voor toegang tot draden en pijpen erachter. Panelen die het uiterlijk van tin, beadboard en gipsbord simuleren, worden aangeboden en kunnen snel worden gekoppeld aan de stijl van uw ruimte.

Verlichting

Verlichting is een cruciale overweging in een kelderrenovatie, omdat deze gebieden over het algemeen donkere, vage ruimtes zijn. Ingebouwde verlichting is een van de meest gebruikte evenals efficiënte armaturen op de markt. In combinatie met omgevingsverlichting, broeide verlichting een ruimte op zonder vloeroppervlak in te nemen. Verhangende of potverlichting armaturen hebben echter veel meer gebied nodig voor installatie boven het voltooide plafond. Zorg ervoor dat uw aannemer of elektricien inspecteert dat u voldoende hoogte boven het plafond hebt om in het blik deel van het armatuur te passen (hoe kleiner het blik, hoe veel duurder de armatuur). Als de hoogte van uw kelderplafond niet mogelijk maakt voor inbouwverlichting, zijn muurschepen een meer geschikte optie, terwijl tafel en vloerlampen bijna overal in de kamer kunnen worden geplaatst. Neem veel verkooppunten op in de stijl van de ruimte).

Opslag

Ingebouwde opslag ziet er altijd geavanceerd uit, bespaart het gebied en kan ook toevoegen aan de functie van uw nieuwe kamer. Probeer altijd te plannen voor de maximale hoeveelheid opslag die mogelijk is: van laden uitgehouwen onder de trap tot ingebouwde planken en kasten-men kan gewoon nooit genoeg hebben.

Trim en vormen

Injecteer karakter in je nieuwe woonruimte in de kelder door architecturale details toe te voegen die in de rest van je huis zijn ontdekt, zoals lambrisering, kroonlijsten en plinten, maar deze stylen deze op schaal. 36 “hoge lainscotting ziet er bijvoorbeeld veel beter uit met de lagere plafonds van een kelder dan de basisvariëteit van 42” hoogte.

Vloeren

Overweeg de functie van uw gerenoveerde kelder bij het selecteren van vloeren voor de ruimte: een speelkamer zal profiteren van een zachte vloer gemaakt van speelmatten of tapijt terwijl laminaat of hardhouten vloeren warmte toevoegen aan een logeerkamer. Gezien het feit dat kelders vochtgevoelig zijn, zorg er dan voor dat u de ondervloer voorbereidt voordat u al het type vloer installeert dat u voor de ruimte hebt geselecteerd.

Zoek onze gids voor veel meer Reno -motivatie en ideeën.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *