• Uncategorized
  • 0

Design Show Favorites

De afgelopen jaren heb ik Victoria Day gevierd door de nieuwste, coolste, meest ingenieuze ontwerpen van vandaag te roosteren. Dit betekent dat de vloer van de wereldwijde hedendaagse meubelsbeurs, het middelpunt van de New York Style Week, waar veel feestjes, tentoonstellingen, introduceert, en lucht-kissing plaatsvinden. Het is een van mijn favoriete evenementen: tijdens de openingsavondviering van dit jaar kreeg ik de Designerati in MoMA’s Sculpture Garden, Wine in Hand. (Ik vraag me af wie het roze pak van Karim Rashid maakt? Wacht, is dat Michele de Lucchi achter de Giacometti?!)

Hier zijn mijn vijf favoriete patronen om uit de show van dit jaar te komen:

1. Trim dandy

Mooie sint -jakobsschelpen verfraaide het schaalbehang van Catherine Hammerton, evenals het soepele lederen daybed van oker.

De impact is extreem zacht. Extreem Chloe Spring 09.

2. Een gouden moment

Warm goud compleet lijken op dit moment meer op punt dan koud chroom.

De nieuwe schoongemaakte gouden kranen van Kohler zagen er prachtig uit in combinatie met hun nieuwe matte witte wastafels.

Deze salontafel van EDRA tikte ook op het patroon voor stukken die er een beetje gebroken uitzien.

3. Stijlvolle koorden

Er was dit jaar geweldige deals van fantastische verlichting, maar mijn favoriete stukken hadden prachtige met stof bedekte koorden, meestal in felrood, die net zo integraal waren voor de stijl als een gloeilamp.

De Stilt -lamp van Blue Dot wordt dit najaar aangeboden op zowel een verdieping als de tafelversie.

Deze luchtige kabellamp van de Britse nieuwkomer Deadgood is perfect voor elk type gebied – traditioneel of modern, groots of klein.

4. Perfect paar

Ik kan niet voldoende traditioneel blauw en wit krijgen. Het lijkt er ook niet op dat veel hedendaagse ontwerpers kunnen.

Ik denk erover om het nieuwe Auva -behang van Trove in mijn gang op te hangen.

Afgaande op het bit -kartonnen bord, was ik niet de enige gelokt om te klimmen in het scherm van textielontwerper Aboubakar Fofana, evenals de foto die ik echt in het zonnige Griekenland was.

5. Hedendaagse kunst

Schilderachtige kleurstrooks riep een abstract canvas op.

Het in Vancouver gevestigde Martha Sturdy debuteerde nieuwe meubels die net zo creatief zijn als haar schilderijen-plus een aantal vrij ver weglichting.

Nieuw tafelbladlinnen uit Dwell Studio.

Fotocredits:
1. Catherine Hammerton
2. oker
3. Chloe Spring 2009 -collectie
4. Kohler
5. Kimberley Brown
6. Blauwe stip
7. Deadgood
8. Trove
9-11. Kimberley Brown

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *