• Uncategorized
  • 0

Meer economische HDMI over CAT5

De Eagle Eyed -jongens op onze mailinglijst hebben nog een betaalbare HDMI over CAT5E -apparaat gevonden. De TFAV18 van TechFocus belooft maar liefst 30 meter variëteit van katachtige 5e of maar liefst 40m via katachtige 6. We hebben ook een vouchercode verstrekt voor nog een 5% van deze al goedkope £ 50 eenheden.

“Deze HDMI -extender stelt u in staat om uw HDMI -verbinding te verlengen met behulp van Feline 5E/CAT 6 -kabel als transmissiemedium. De voordelen van het gebruik van dit type kabel in plaats van HDMI zijn dat u de lengte van uw kabel kunt wijzigen en het is extreem goedkoop in vergelijking met volledige HDMI -bekabeling, kabel van katten is eenvoudig te verbergen in een huis, achter muren enz. Met deze gadget kunt u het signaal met maar liefst 40 meter verlengen (30 meter via katten 5e, 40 m via katachtig 6). Functies:

Gebruik CAT.5E/CAT 6 -kabel om uw HD -transmissie te verlengen

Transmissie tot 40 meter

Auto-aanpassing van feedback

Compacte maat

Signaleringsnelheden tot 2,25 GBits ter ondersteuning van 1080p -display

Ondersteunt zowel HDMI als DVI

HDCP -conform

Stroomkabel geleverd ”

Korting voucher code “dvcouk”

Betaalbare HDMI over Cat5: www.techfocus.co.uk [Bedankt John]

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of meld u aan voor onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs via e -mail laten bezorgen, rechtstreeks naar uw inbox.

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *