• Uncategorized
  • 0

Designer bestemming: Casa Bonay in Barcelona

In een neoklassieke gevel in de stijl, Casa Bonay in de prachtige stad Barcelona werd oorspronkelijk gebouwd in 1869 en heeft omdat hij een eigentijds-en serieus trendy-make-over kreeg. Hoewel talrijk van zijn oorspronkelijke architecturale elementen in tact worden gehouden (de cementtegels werden grondig gerenoveerd en de gevel hersteld), een moderne mediterrane esthetiek en een slim gebruik van kleur voegt een speels nieuw gevoel toe aan de ruimte. Klik door om het te bekijken.

Moody maar kleurrijk decor creëert een gastvrije sfeer in dit gemeenschappelijke woon- en eetgedeelte. Een grote spiegel boven de open haard en lange kersenbloesemtakken spelen met schaal.

Terracotta -potten langs de binnenplaats van de begane grond op de begane grond, waar vijf kamers naar een privéterras lopen met buitendouches, hangmatten en directe toegang tot het Spaanse zonlicht.

Kleurblokkerende muren heffen een smalle gang op de tweede verdieping op.

De stijl van de kamers is schoon en eigentijds. Een drijvende bijzettafel wordt bedekt met een hanglamp, waardoor het gebied vrij van draden wordt gehouden.

Hier is een idee voor kleine ruimtes! Een gemonteerd hangrek voegt een subtiele grafische hit toe tijdens het vervangen van een conventionele kast.

Kalmerende kleuren en texturen spelen met geometrische accenten en tegels met een heldere patroon onder de voet.

Dubbele deuren resulteren in een zoete kleine zithoek buiten. Geschilderde blootgestelde bakstenen muren houden dingen fris en licht terwijl we textuur toevoegen.

Een privéterras om te genieten van het spectaculaire uitzicht op Barcelona is gekleed met weelderige greens en heldere turquoise stoelen.

Een van de vele stijlvolle coffeeshops van Barcelona, ​​Satan’s Coffee Corner, bevindt zich op de begane grond van het hotel.

Blonde houten barkrukken hebben een Scandinavische invloed, terwijl marinewanden en ingepakt groen in passen bij de rest van het mediterrane geïnspireerde decor van het hotel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *