ComfortClick introduceert Bobcat 10 ”Android Wall Panel met aanpasbaar frame

Bobcat is een nieuwe 10” Android Wall-Mount Touchscreen en de mogelijkheid om elke Android-app te installeren maakt het open voor gebruik met elk smart home-systeem en met ComfortClick’s, evenals met ComfortClick’s, evenals met ComfortClick’s, evenals met ComfortClick’s, evenals met ComfortClick’s, evenals met ComfortClick’s, evenals met ComfortClick’s, evenals met ComfortClick’s en met ComfortClick’s, evenals met ComfortClick’s, servers.

De framekleur van Bobcat is volledig aanpasbaar, wat betekent dat elke RAL -kleur kan worden geselecteerd en gekoppeld aan uw muren. Bobcat kan het frame hebben gegraveerd met logo of symbool van derden en comfortClick zeggen dat dit het meest aanpasbare wandpaneel is dat momenteel beschikbaar is voor zowel grote of kleine huisautomatiseringsprojecten. Het frame strekt zich slechts 2 mm boven het muuroppervlak uit en geeft Bobcat een strakke en eigentijdse uitstraling.

De hardware omvat een geïntegreerde camera, microfoon en luidsprekers waarmee Bobcat de rol van interne IP -intercom en Smart Home -controller kan serveren.

Concurrentie

Om de lancering van Bobcat te vieren, heeft ComfortClick een weggeefactie. Ga naar ComfortClick.com/product/details/bobcat voor een kans om te winnen.

Technische specificaties

Framegrootte: 305 mm x 196 mm x 2 mm (wxhxd)

Spoel gemonteerde doosmaat: 290 mm x 180 mm x 50 mm (wxhxd)

Framekleur: elke, informeer gewoon de RAL -code (wit is de standaardkleur)

Aanraakpaneel: 10,1 “1280 × 800 – ASUS ZENPAD 10 Z301M

CPU: MTK MT8163B quad-core, 1,3 GHz, 64bit

OS: Android 7.0

Vermogen: 100-240V 50/60 Hz

Stroomverbruik: ca. 10 W

www.comfortclick.com

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *