Control4 Introduceert op afstand oplaadstation voor System Remote Controls

Control4 heeft een nieuwe lithium-polymeer oplaadbare batterij aangekondigd en de wieg opladen voor hun SR-150 en SR-250 systeem afstandsbedieningen.

Het ‘Remote Recharging Station’ zal in april 2013 beschikbaar zijn voor $ 130 van Control4 -dealers. Bekijk de PR hieronder …

Control4, een toonaangevende innovator in IP-gebaseerde residentiële en lichte commerciële automatiseringssystemen, heeft vandaag een nieuw oplaadstation aangekondigd voor zijn SR-150 en SR-250 systeem afstandsbedieningen, waardoor het ongemak van het vervangen van batterijen wordt geëlimineerd.

Ontworpen als een snelle, gemakkelijke en gemakkelijke retrofit voor bestaande SR-150- en SR-250-systeemafstandingen, bevat de externe oplaadkit een slank oplaadstation, een vervangende batterij met laadpennen en een lichtgewicht, krachtige, hoge oplaadbare lithium polymeerbatterij. Upgrades van bestaande afstandsbedieningen kunnen worden uitgevoerd door de dealer of eindklant.

Het low-profile ontwerp van het oplaadstation impliceert dat het discreet kan worden geplaatst in de buurt van de locatie waar de afstandsbediening het meest gebruik ziet zonder de inrichting van de kamer negatief te beïnvloeden, of net zo gemakkelijk wordt afgescheiden in een nabijgelegen lade of opslagcompartiment. Klanten plaatsen eenvoudig hun SR-150 of SR-250 flat op het oplaadstation wanneer de afstandsbediening niet in gebruik is, of bij het ontvangen van een “lage batterij” -melding.

Het oplaadstation beschikt ook over een laadindicator -LED die kan worden aangepast aan een hoge of lage helderheid, of volledig kan worden uitgeschakeld.

Control4.com: nog veel meer artikelen op afstand

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of abonneer u op onze RSS -feed. Je kunt deze nieuwsverhalen zelfs via e -mail laten bezorgen, rechtstreeks naar je inbox.

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *