• Uncategorized
  • 0

Babyping Wi-Fi Baby Monitor voor iOS-debuut op CES

Een van de veel meer vreugdevolle taken in het digitale huis is het opzetten van een monitoringsysteem voor uw nieuwe aankomst aan het gezin. Babyping is een nieuwe divisie van Y-CAM-opties en ze zijn doel om dat een veel gemakkelijker en een veel meer plezierige taak te maken met hun nieuwe hoogwaardige Wi-Fi IP CCTV-opstelling. In combinatie met de gratis iOS -app stelt het systeem in staat ouders te genieten en naar hun baby te luisteren op een iPhone, iPad of iPod Touch.

De volgende generatie Baby Monitor is hier-Babyping zal deze week een nieuwe Baby Monitor met hoge veiligheid wifi-babymonitor onthullen. De nieuwe Babyping High Safety Wi-Fi Baby Monitor stelt ouders in staat om hun baby te horen, te bekijken en te controleren op iPhone, iPad of iPod Touch via geavanceerde functies.

Babyping is het eerste apparaat dat een echt geruststellend alternatief biedt voor oude monitoren door de huidige in moderne, veilige technologie te gebruiken om ouders regelmatig en direct geïnformeerd te houden. Gecombineerd met een gratis monitoring-app, gebruikt Babyping een schat aan veiligheids- en veiligheidsfuncties, waaronder dubbele laagveiligheid en informeert het om de gebruiker te informeren of de baby huilt, als de Wi-Fi-verbinding is verbroken of als het monitoring iOS-apparaat uit is van bereik.

Samen met alle specificaties die u zou verwachten van een hightech babymonitor, zoals briljante full colour-video met een resolutie van 640 × 480, een ingebouwde microfoon van hoge kwaliteit en supersnelle draadloze wifi, heeft het Britse Babyping ook zijn eigen cruciale kenmerken ontwikkeld . Met behulp van speciaal ontwikkelde technologie snijdt het slimme filter de achtergrondruis en statische weg die meestal wordt geassocieerd met babyfonitors, terwijl constant-connect fungeert als een permanente banden tussen de app en monitor, die de gebruiker onmiddellijk op de hoogte brengt wanneer de baby van streek is of als de verbinding is Op elk moment gebroken, ervoor zorgen dat ouders hun afhankelijk kunnen maken in deze nieuwe technologie.

Gebouwd met veiligheid in gedachten, gebruikt Babyping alleen uw wifi-netwerk voor thuis om informatie te verzenden, onnodige webstreaming en bandbreedtekosten te vermijden, evenals het waarborgen van directe informatie en updates van de monitor, zonder de lange vertraging in verband met andere babycamera’s. Babyping is de enige Wi-Fi Baby Monitor op de markt met niet-detecteerbare infared nachtzicht, met behulp van de klok in zichtbaarheid zonder de baby te storen.

Babyping is een nieuw gecreëerde divisie van bekroonde netwerkcamspecialist, Y-CAM Options Ltd, die al een sterk trackrecord heeft bij het ontwikkelen van technologie om zowel residentiële als commerciële eigenschappen te controleren en te beveiligen. De Babyping Video Monitor zal vanaf februari 2012 in het VK beschikbaar zijn op £ 149,99 RRP.

www.babyping.com: y-cam ip cctv camera’s

Meer willen? – Je moet ons volgen op Twitter, zoals wij op Facebook, of abonneren op onze RSS -feed. Je kunt deze nieuwsverhalen zelfs laten bezorgen door middel van e -mail, elke dag rechtstreeks naar je inbox.

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *