Designer Destination: The Olsen Hotel in Melbourne

Geïnspireerd door de Australische kunstenaar John Olsen, het Olsen Hotel in Melbourne is een van de zeven hotels in Australië in de Art Series Hotel Group, waar elke locatie een eerbetoon speelt aan een andere kunstenaar. Rustig in tegenstelling tot het gedurfde werk van zijn naamgenoot, laat het ontwerp van het hotel de kunst centraal staan. Het Olsen Hotel ligt in de stijlvolle en hip Chapel Street en is een bestemming voor de ontwerpgerichte bezoeker onder. Klik door en geniet van de op de kunst geïnspireerde ruimte.

Een adembenemende gele muurschildering verwelkomt in de lobby en geeft bezoekers een hint van wat ze in het hotel kunnen verwachten.

Een champagne- en zilveren kleurenpalet straalt uit in de 220 kamers en biedt een dromerige achtergrond voor de spectaculaire kunst.

Een grote abstracte muurschildering fungeert als een kenmerkmuur. Gecombineerd met de verschillende kunstwerken in de slaapkamer, brengt het diepte en drama naar de ruimte. Een grote Ottoman in het midden van de kamer doet dubbele dienst als salontafel en voetsteun.

In deze Grande Suite benadrukt een open concept -lay -out de grandeur van de ruimte.

Zilveren accenten creëren, zoals de kussens en lampenkap, een eigentijds gevoel.

Als u van plan bent om langer dan verwacht in Australië te blijven, is het Olsen Hotel de thuisbasis van talloze penthouses die de uitstekende skyline van Melbourne verwaarlozen.

Een gele kleur van de kussens op de bank brengt eerbetoon aan zonnige dagen in Australië. Grote ramen laten de ruimte in het licht baden (en laten bewoners het uitzicht bewonderen!).

Een sculpturale houten tafel staat centraal in het penthouse. Ghoststoelen voegen een moderne rand toe aan de gesneden houten tafel.

All-Season Outdoor Wicker Furniture creëert een comfortabele ruimte om te genieten van het gematigde klimaat. Een extra grote plant en gestreepte kussens zijn een knipoog naar speels Australisch ontwerp.

Samen met het opmerkelijke uitzicht op de skyline wordt het penthouse ook geleverd met een bubbelbad.

Saffierblauwe tegels in het hotelzwembad geven de illusie van oceaanwateren. Aqua Blue Acapulco -stoelen zijn een eigenzinnige toevoeging.

Het zwembad overhangt Chapel Street, waardoor zwemmers de cultuur en bezienswaardigheden hieronder kunnen opnemen. Het beste van alles is dat er een glazen bodem is.

Spoonbill is een van de twee restaurants in het Olsen Hotel. Met hoge plafonds, bengelende hanglampen en structurele nesten, is het voedsel niet het enige waar gasten na vertrekken over.

Zilveren hangers die koraal gloeien en interessante kunst die aan het plafond hangen, zullen ervoor zorgen dat diners willenOm op te kijken in het tweede restaurant van het Olsen Hotel, Steer.

De conferentieruimtes van het hotel zijn leuk en speels, met pops van patroon- en draadmeubels en verlichting.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *