Umbrela heeft u gedekt voor Vintage in Shape House Automation

Umbrela Wise Inc is een Canadese startup met een visie om gemakkelijker verstandige huisopstelling te produceren.

Hun nieuwe huisautomatiseringssysteem maakt gebruik van 7 inch hoog betekent aanraakschermen die snel vintage zijn gemonteerd op locatie van uw bestaande wandschakelaars. Ze gebruiken HomePlug Powerline -innovatie, dus er is geen herbedrading vereist.

Verschillende verschillende configuraties van deze ‘slimme covers’ worden allemaal aangeboden in geanodiseerde aluminiumbehuizingen, waaronder stereoluidsprekers, LED’s van de wallwas en een ingebouwde ruisonderdrukkende microfoons om huiseigenaren in staat te stellen om te communiceren met het systeem via spraakopdrachten.

De Umbrela Online -schakelaars maken gebruik van het ontdekken van algoritmen en kunnen het bestaan ​​in uw huis simuleren terwijl u weg bent. De makers zeggen dat de ingebouwde temperatuur en vochtigheidssensoren omgevingscondities optimaliseren om ook besparingen op het energiekosten te leveren.

Hoewel veel recente Smart House -systemen zijn overgebleven naar de wijze telefoon, wil Umbrela graag een eigentijdse muurschakelaar van hoge kwaliteit bieden voor regionale beheren in het huis naast hun eigen app.

“Alle leden van het huishouden en de gasten kunnen Umbrela gebruiken zonder de vereiste om hun wijze telefoons te koppelen.” Staat Ryan Ramchandar, mede-oprichter en VP van de ontwikkeling van softwareapplicatie. “Dit geeft aan dat individuen ook hun wijze telefoons kunnen vervangen zonder zich te laten prenten over het verlies van de wijze huisfunctionaliteiten.

We hebben Umbrela gevraagd of ze plannen hebben om hun systeem in het VK te introduceren en ze vertelden ons:

Ja, we hebben plannen om kort na de introductie in de VS en Canada een Britse versie van Umbrela uit te brengen.

Bekijk de video en onderstaande links om meer te ontdekken.

umbrela.co: adapters van homeplug bij Amazon

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of meld u aan voor onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs laten bezorgen door middel van e -mail, elke dag rechtstreeks naar uw inbox.

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *