• Uncategorized
  • 0

Geschenkwikkelidee: mooie theedoek

Assistent -editor Emily Evans deelt een speciale manier om een ​​tijdschriftabonnement in te pakken.

Voor mij is inpakken net zo leuk als het vinden van het beste cadeau. En wanneer het inpakken een geschenk op zich is, is dat nog beter! Onlangs werd ik geïnspireerd door het inpakken van Guru Jane Mean’s Book Gift Wrapped. Jane heeft een lange lijst met klanten van koninklijke en beroemdheden en in haar nieuwe boek laat ze zien hoe ze een tijdschrift inpakt met behulp van een zijden sjaal-ik ben dol op dit idee als een manier om een ​​abonnement van 12 maanden te ‘geven’. Hier gebruik ik een vergelijkbare techniek om een ​​huis- en huisabonnement in te pakken met behulp van een theedoek van de Canadese ontwerper Kate Golding.

Een tijdschriftabonnement is een het grootste geschenk dat blijft geven – het hele jaar door! Het is ook een geweldige last-minute cadeau, maar omdat het een maand of zo zal duren voordat het eerste probleem van uw ontvanger in de post aankomt, raden we u aan een actueel exemplaar in te wikkelen om als geschenk te presenteren. Dit doe -het -zelf -project vereist slechts enkele materialen en is snel en gemakkelijk te monteren!

Je hebt een tijdschrift nodig, een grote theedoek (de mijne was 22 ″ x 24 ″), een elastische band en lint.

Plaats het tijdschrift met de cover naar beneden gericht. (Dit zorgt ervoor dat de voorklep zichtbaar zal zijn zodra het wordt gerold.) Rol veilig en veilig met behulp van een elastische band.

Bind een mooi lint over de elastische band. (Ik vond dat het tijdschrift niet alleen strak genoeg bleef met een lint alleen, dus de elastische band helpt het veilig te blijven.)

Kies een theedoek die je ontvanger echt leuk zou vinden. Ik ben dol op de theedoeken van Kate Golding – de handdoeken worden met de hand in Ontario getrokken en bevestigd en de ontwerpen zijn geïnspireerd door lokale prins Edward County -motieven, zoals lila, Canadese ganzen en alpaca’s. Leg uw theedoek naar beneden in een diamantvorm met het opgerolde tijdschrift in het midden.

Vouw een hoek van de theedoek over het tijdschrift en rol.

Zodra je het tijdschrift hebt gerold, is er een kleine hoek van de theedoek over. Dit wordt bij de laatste stap gestopt.

Vouw de twee zijhoeken van de theedoek in.

Bind de twee hoeken veilig met behulp van een dubbele knoop. Als u een extra grote theedoek gebruikt, kunt u de uiteinden mogelijk in een boog binden. Zodra de uiteinden zijn vastgebonden, stop je in die kleine hoek van de theedoek die in stap 5 werd losgelaten.

Wikkelen met een mooie theedoek als deze geeft aan dat het niet nodig is om het eindproduct in tissuepapier of een cadeauzakje te wikkelen. Voila!

Geef het geschenk van huis en thuis met een abonnement van 12 maanden.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *